s1r101 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوباره خدمت همه کاربر های عزیز جومینا من قبلا مشکل فارسی سازی قالب رو داشتم که با کمک ها و زحمات آقای وحید عابدینی و آقای مصطفی صفرعلی حل شد الان به مشکل جدیدی بر خورد که نمیتونم حلش کنم من میخوام این کارو کنم در عکس زیر نمایش دادم: در واقع قالب من در هدر دارای دو موقعیت banner و weather هستش که نمیشه اونجا هدر فول اسکرین به دلیل کوچک بودن موقعیت قرار داد حالا میخوام اصلا موقعیت weather حذف کنم و banner کل هدر منو بگیره تا بتونم اونجا عکس مورد نظرو قرار بدم میخواستم بدونم چی کار باید بکنم؟ قالب من هم عکسی که در هدر باشه رو نداره و تک تک عکس ها رو با رنگ های مختلف جایگزین کردم اما هدر من عکسی نداره تو قالبم که بتونم جایگزین کنم عکس مورد نظرم رو حالا نمیدونم از عزیزان اگه کسی فکر بهتری به ذهنش میرسه خواهش میکنم راهنمایی کنه منو تا ببینم چی کار کنم آدرس قالب من: http://dehkadeh22.ir/templates/it_headline.zip با تشکر فراوان از جومینا اگه عکس براتون واضح نیست از این آدرس ببینید http://up.rzdownload.com/uploads/13380285621.jpg آدرس سایت من www.dehkadeh22.ir آدرس موقعیت های قالب من www.dehkadeh22.ir/?tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در خرداد 91 کسی نیست تجربه داشته باشه آخه این کار شدنیه با همین قالب چون سایت دانشگاه آزاد یه شهری از این قالب استفاده کرده و هدرشو تغییر داده حالا موندم چه جوری تغییرش بدم بچه ها رو هوا نگه ندارید منو خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا فایل general.css را باز کنید در خط 55 کد زیر قرار دارد .floatright { float:right; overflow:hidden;} حالا کد بالا را به شکل زیر تغییر دهید .floatright { float:right; overflow:hidden; display:none} این کار باعث میشه تا موقعیت سمت راستی مخفی بشه در خط 60 کد زیر قرار دارد .width33 { width: 32.5%; } /* Propotion 1/3 */ کد بالا را به شکل زیر تغییر دهید /*.width33 { width: 32.5%; }*/ /* Propotion 1/3 */ با این روش خط بالا به کامنت تبدیل میشه و به نوعی غیرفعال میشه و محدودیت عرض نیز برای موقعیت سمت چپی برداشته میشه و میتونید تصویرتون رو با هر عرضی قرار بدید حالا تنها کاری که باقی میماند تعویض تصویر هدر است . برای اینکار به مسیر زیر بروید templates/it_headline/images/styles در اینجا تعدادی پوشه style وجود دارد . داخل این پوشه ها را بگردید حتما" فایل تصویر هدر را پیدا میکنید . بعد از یافتن فایل موردنظر تصویر جدیدتون رو جایگزین تصویر فعلی با همان نام کنید اگر باز هم سوال یا مشکل دیگری داشتید ، در همین تاپیک مطرح کنید ، در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قالب اصلاح ، براتون پ خ كردم اميدوارم مشكلتون حل بشه اگه مشكلي بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آقای وحید عابدینی واقعا نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم دست شما درد نکنه درست شد خدا خیرتون بده آقای مصطفی صفرعلی از شما هم ممنون استفاده بردیم از مطالبتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر