hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام من از قالب بلاگ آي تي که آقاي شمسي زحمتشو کشيدن استفاده مي کنم مي خواستم رنگ لينک هارو مشکي کنم (آخه طوسيه و خيلي راحت تو زمينه سفيد خونده نميشه) تو سي اس اس هر جايي کد رنگ ها رو عوض کردم نشد ميشه کمک کنين ضمنا يه سوال ديگه هم دارم اين که من از smartform استفاده مي کنم ولي متاسفانه نوشته هاي درون المان ها left to right هستند يعني اگه سايز رو دقيق نديم همشون ميان سمت چپ اونم بگين اگه ميشه چطوي راست چين کنم ؟! سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 ادرس سایت خودتون رو بدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام uast54.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما باید فایل style.css رو پیدا کنید و کد زیر را قرار دهید. #component a:link {color:black;} #component p {color:black;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام green.css line 15 سوال ها رو تفکیک شده در تایپیک جداگانه سوال کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر