viator 0 ارسال شده در مهر 89 سلام به همگی این عکس رو ببینید: حالا منو راهنمایی کنید چطوری تنظیمش کنم که درست بشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی برای این منظور باید css قالبتون رو ویرایش کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در مهر 89 میشه بیشتر راهنمایی کنید من CSS رو ویرایش کردم و align رو right قرار دادم دیگه چه چیز هایی رو باید ویرایش کنم و نکته دیگه اینکه وقتی ماژول منو ها رو در این کادر قرار میدم درسته ولی وقتی ماژول آخرین اخبار رو میذارم این طوری میشه... لطفا کمک.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزيز در صورت امكان لينك سايتتون رو قرار بديد ي حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در مهر 89 من روی لوکال دارم کار می کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام در اين حالت كار زيادي از دست ما بر نمياد ! بهتر padding , margin , text-align , directin اين هارو كنترول كنيد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر