امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 سایت های تفریحی نیاز های خاصی دارند که معمولا ،امکانات فراهم کننده این نیاز ها بسیار کم یاب است. یکی از این امکانات امکان گرفتن فال برای بازدید کنندگان است . بتازگی در حال طراحی یک سایت تفریحی هستم که انواع فال ها را میباید در خود داشته باشد به همین مجبورم افزونه های مربوط به این فال ها را برای این سایت بنویسم . سفارش دهنده این سایت اجازه داده اند که افزونه هایی که نگارش میابد را برای استفاده عمومی منتشر نمایم به همین با توجه به ارادتی که خدمت جناب حافظ دارم اولین افزونه مربوط به سایت هایی از این دست را خدمتتون تقدیم میکنم و این افزونه از یک کامپوننت و یک ماژول تشکیل شده است و دارای امکانات جالبی است که توجه شما را به مطالعه ان در ادامه مطلب جلب مینمایم همانگونه که گفته شد این افزونه از یک ماژول و یک کامپوننت تشکیل شده است که میباید هر دو نصب باشد شما در کامپوننت فال حافظ جومینا میتوانید عنوان فال ، 2 بیتی مربوط به فال و معنی 2 بیتی را درج نمایید . گرچه در هنگام نصب افزونه 26 فال با معنی هم برای شما نصب میگردد اما شما این امکان را دارید که تعداد ان ها را افزایش دهید . با نصب ماژول طراحی شده پنجره ای برای شما نمایش داده میشود که پس از نیت میتوانید بر روی آن کلیک نمایید. تا از نتیجه نیت خود مطلع گردید . شخصا اعتقادی به فال و.... ندارم اما مهم اینجا است که ببینید بازدید کنندگان سایت شما هم به این موضوع علاقمند هستند و یا خیر ؟؟ خبر خوش انکه بزودی سایر فال ها برای جوملا را منتشر میکنیم که به غنی سایت شما ( از نوع تفریحیش) خواهد افزود گروه برنامه نویسی جومینا امید وار است استفاده لازم را از این ماژول ارزشمند ببرید برنامه نویس : امیررضا تهرانی - تیم برنامه نویسی جومینا اسکرین شات : رمز فایل فشرده : www.joomina.ir برای دانلود کلیک کنید 1 واکنش ها : ariyo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در تیر 91 سایت های تفریحی نیاز های خاصی دارند که معمولا ،امکانات فراهم کننده این نیاز ها بسیار کم یاب است. یکی از این امکانات امکان گرفتن فال برای بازدید کنندگان است . بتازگی در حال طراحی یک سایت تفریحی هستم که انواع فال ها را میباید در خود داشته باشد به همین مجبورم افزونه های مربوط به این فال ها را برای این سایت بنویسم . سفارش دهنده این سایت اجازه داده اند که افزونه هایی که نگارش میابد را برای استفاده عمومی منتشر نمایم به همین با توجه به ارادتی که خدمت جناب حافظ دارم اولین افزونه مربوط به سایت هایی از این دست را خدمتتون تقدیم میکنم و این افزونه از یک کامپوننت و یک ماژول تشکیل شده است و دارای امکانات جالبی است که توجه شما را به مطالعه ان در ادامه مطلب جلب مینمایم همانگونه که گفته شد این افزونه از یک ماژول و یک کامپوننت تشکیل شده است که میباید هر دو نصب باشد شما در کامپوننت فال حافظ جومینا میتوانید عنوان فال ، 2 بیتی مربوط به فال و معنی 2 بیتی را درج نمایید . گرچه در هنگام نصب افزونه 26 فال با معنی هم برای شما نصب میگردد اما شما این امکان را دارید که تعداد ان ها را افزایش دهید . با نصب ماژول طراحی شده پنجره ای برای شما نمایش داده میشود که پس از نیت میتوانید بر روی آن کلیک نمایید. تا از نتیجه نیت خود مطلع گردید . شخصا اعتقادی به فال و.... ندارم اما مهم اینجا است که ببینید بازدید کنندگان سایت شما هم به این موضوع علاقمند هستند و یا خیر ؟؟ خبر خوش انکه بزودی سایر فال ها برای جوملا را منتشر میکنیم که به غنی سایت شما ( از نوع تفریحیش) خواهد افزود گروه برنامه نویسی جومینا امید وار است استفاده لازم را از این ماژول ارزشمند ببرید برنامه نویس : امیررضا تهرانی - تیم برنامه نویسی جومینا اسکرین شات : رمز فایل فشرده : www.joomina.ir برای دانلود کلیک کنید سلام خدمت دوستان و سپاس از تهیه این کامپوننت و نیز فال حافظ من جوملا 2.5.3 نصب کردم. وقتی از این دو ماژول کامپوننت استفاده می کنم پیغام خطا دریافت نمیکنم اما بعد از کلیک و هدایت به صفحه جدید فال رو نمیبینم. مثلا در فال حافظ عکس مقبره حافظ و اینکه آیا میخواهید دوباره نیت کنید هست اما فالی رو مشاهده نمیکنم. طالع مصری هم به همین شکل. مشکل از چی میتونه باشه؟ ماژول رو هم منتشر شده گذاشتم مسیله ای نداره سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 91 سلام با قالب های دیگه هم تست کن شاد باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در تیر 91 سلام با قالب های دیگه هم تست کن شاد باشید:002: نشد متاسفانه:s کمک پلیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام با مرورگرهای دیگر هم تست کرده اید ؟ اگر باز هم نتیجه نگرفتید یکبار افزونه را بطور کامل حذف کنید و مجدد نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام با مرورگرهای دیگر هم تست کرده اید ؟ اگر باز هم نتیجه نگرفتید یکبار افزونه را بطور کامل حذف کنید و مجدد نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام ممنون از پیگیریتون آره همه رو امتحان کردم نشده جالبه اروری نمی گیرم فقط متن فال رو نمی بینم:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehnoosh 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام هنگیم نصب این افزونه اررور زیر را میدهد. JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد چطور باید این مشکل را حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز این ارور بدلایل مختلفی پیش میاد دراین باره هم بارها در انجمن بحث شده شما کافیه متن ارور تو گوگل سرچ کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh3n110 0 ارسال شده در شهریور 91 Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\ZTCP\components\com_joominahafezfal\joominahafezfal.php on line 33 lمن بعد از نصب با این پیغام برخوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در شهریور 91 منم دقیقا مشکل دوستمون moh3n110 رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faryazan 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوان این کامپونت را به منو انتقال داد تا بتوان ان را در سایت نمایش داد جوملا2.5.6 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در مهر 91 من کامپوننت و ماژول نصب نکردم اما باید این شکلی باشه که شما باید مازول مربوطه را در موقعیت و صفحه خاصی که تمایل دارید قرار بدید سپس لینک منو به اون صفحه بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 این کامپوننت برای جوملا 1.5 نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خیر ، ولی مشابه همین را میتونید از سایتهای ارائه ابزارهای وب بصورت کد اسکریپت دریافت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 کد اسکریپت نمیخوام افزونه مشابه ای برای جوملا 1.5 وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر