hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام خوبين ؟ آقا من يه سوال در مورد اين افزونه دارم با اجازه اينجا ميپرسم قرار بود آقاي تهراني اتصال به ملت رو زحمت بکشن - خيلي ها از 1.5 استفاده مي کنن مي خواستم بپرسم انجام ميشه ؟ يا اگه نه راهنمايي بکنن خودمون ببينيم ميشه يکاريش کنيم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام مجدد آقای تهرانی یه جوابی چیزی ؟!!!! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام ممنونم - من همچنان منتظر خواهم ماند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست من اولا صبور باشین :002: ثانیا در صورت نیاز به دوستان افزونه نویس مانند جناب "ستار رضایی" پ.خ بدین تا براتون آماده کنن. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از جوابتون می خوام بدونم تو برنامه کاری واسه انتشار هست یا نه ؟ یا اگه امکانش هست راهنمایی کنن خودم شروع بکار کنم چون واقعا نیازش دارم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 نمیدونم. فکر نکنم چون پرونده ی جوملا 1.5 توی انجمن بسته شده، مگه اینگه بهشون پ.خ بدین تا واستون آماده کنن و بعد خودتون برای انتشارش اقدام کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر