momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من گالری RSMediaGallery رو از جومینا نصب کردم و روی لوکال عالی جواب داد ولی روی سرور که نصب کردم و 200 عکس هم با زحمت آپلود کردم حالا بعد از منو سازی هیچ عکسی نشون داده نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!؟ تازه ماژول اون هم هیچ عکسی رو نشون نمیده ؟ جالب اینکه در صفحه ای که ماژول یا لینک گالری رو میزاری دیگه جیکوئری های قالب هم کار نمیکنه مثلا افکت هایی که برای منوی بالا هست. سرور من هم لینوکسیه و مای اسکیوال روش نصبه تورو خدا یه کسی کمک کنه من یه گالری عالی برای جوملا 2.5 یخواستم حالا هم که این کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در انجمن توسعه افزونه هم تعدادی افزونه برای ایجاد گالری تصاویر معرفی شده سری هم به این بخش بزنید ، اگه موردی که به کارتون بیاد پیدا نکردید در همین تاپیک پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 برادرا کسی مشکله این کامپوننت و ماژولو نمیدونه کار ما گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام افزونه هاتون رو بررسی کنید ببینید با کدام یک تداخل داره با قالب دیگری هم تست کنید سرورتون هماهنگی کامل رو با جوملا دارد؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر