faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام یک ماژول آرشیو اخبار تیم جومینا معرفی کرد ولی بعد از نصب دیگر سایت نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 کاربر گرامی این ماژول برای جوملا 2.5 است نه 1.5! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 عزیزم جوملای من 2.5.4 است ودر اصل در انجمن 2.5 این تاپیک مطرح شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر اگر اروری میده لطفا خود ارور را اینجا بگید یا دمو آنلاین بدید. شاید تداخل افزونه پبدا کرده باشه.! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 ارور نمیده نصب میشه ولی سایت را دیگه نمیاره دوبره غیر فعال بشه سایت باز میشه اینکه میگید تداخل افزونه بنظر شما ممکنه با چی تداخل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 امکان داره با هر چیزی تداخل پیدا کنه شما از یه افزونه دیگه استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز توجه کنید این ماژول تست شده وروی سیستم های مختلف جواب داده تداخل در اکثر افزونه های سی ام اس ها وجود دارد و برای رفع این مشکل شما باید اقدام کنید، یا حداقل دموی آنلاین قرار دهید تا دوستان بتونند تشخیص بدند که تداخل با کدام افزونه رخ داده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام آقا رامین من اینو روی یک جوملا 2.5.4 دیگری هم تست کردم نشد منظور از دموی آنلاین دقیق چی میخواید من آدرس سایت چون دولتی نمیتونم بدم درضمن من امیدم برای این ماژول به شماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر 2 چیز رو آزمایش کنید. یک : نسخه اصلی رو نصب کنید ببینید کار می کنه؟ اگر کار نکرد مشکل تداخل دارید. شاید با قالبتون مشکل داشته باشه در قالب default هم آزمایش کنید. نتیجه رو بگید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام به دوستان عزیز نسخه اصلی منظور کدوم نسخه است من یه ماژول به نان mod lca را نصب کردم مشگل نداشت فقط سال و ماهها را میلادی نشان میده که من شمسی میخوام است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام به دوستان عزیز نسخه اصلی منظور کدوم نسخه است من یه ماژول به نان mod lca را نصب کردم مشگل نداشت فقط سال و ماهها را میلادی نشان میده که من شمسی میخوام است در ضمن قالب رو عوض کردم جواب داد ولی من مجبور از قالب خودم استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر همان طور که گفتید با قالبتون مشکل داره. می تونید نسخه اصلی رو دوباره شمسی کنید و ببینید بازم مشکل پیدا خواهد کرد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 منظور از نسخه اصلی چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 مگه نگفتید نسخه اصلیشو که فارسی نشده و به زبان اصلیش است رو نصب کردید و مشکلی نداشتید؟ خوب باید یکی براتون شمسی و فارسی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 نه عزیزم این نسخه مربوط به جومینا است و انگلیسی نداره اونی که گفتم یه چیز دیگه بود من منظور نسخه مربوط به جومینا است به نام joominaarchive نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 پس با قالبت مشکل داره. چون من همین رو تست کردم و مشکلی نداشت. تو سایتم خوب جواب داد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر