Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستاران گرامی.چند روز پیش در یک تاپیک ، دوستمون padidehco عزیز یک تاپیک ایجاد کردند و داخلش یک طرح فتوشاپی را گذاشتند و گفتند که اگر کسی مایل هست این طرح را روی قالب جوملا پیاده سازی کند.من از طرح خوشم اومد و اون را روی قالب پیش فرض مدیریت جوملا 2.5 که bluestork نام دارد پیاده سازی کردم. فقط از دوستان گرامی معذرت می خواهم که یکم دیر شد چون امتحانات شروع شده است و وقتی نیست!توجه داشته باشید که شما بعد از دانلود فایلی که قرار دادم ، قالب را روی جوملا نصب کنید و هیچ نیازی نیست که چون این قالب از قبل نصب است اول حذفش کنید! نصب کنید تا به این نسخه بروزرسانی شود.از دوستان گرامی درخواست دارم که اگر مشکلی یا موردی درباره این کامپوننت بود تاپیک را ادامه دهند.اسکرین شات اصلاح شده: http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13379308441.jpg دانلود نسخه تصحیح شدهموفق باشید. 4 واکنش ها : mehdi12345، irmacfa، ammarun و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 آقا برای 1.5 منتشر نمیکنید اینو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در شهریور 91 قالب نصب نميشه و خطا ميده ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 دوست گرامی اگه میشه برای جوملا 1.5 هم بذارید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 91 من هم به 1.5 این لاگین نیاز دارم ممنون میشم لطف کنید برای 1.5 هم تبدیلش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام این قالب برای جوملا 2.5 است و برای 1.5 باید تبدیل شود. قالب نصب نميشه و خطا ميده ؟؟ چه خطایی میده؟ اگه امکانش است خطا رو اینجا بذارید. توجه داشته باشید که این قالب برای جوملا 2.5 طراحی شده است. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
code1391 0 ارسال شده در مهر 91 آقا محمد عزیز،روی لوکال که نصب نشد.این هم پیغام خطا: "نصب قالب: قالب دیگر از نام این قالب در پوشه استفاده مینماید نصب. آیا شما سعی در نصب دوباره آن را دارید؟ خطا قالب در نصب" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 قالبی با این اسم موجوده یا قالب قبلی را پاک کنید یا اسم اینو در فایل XML تغیر بدین:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در مهر 91 حتما شما قبلا این قالب نصب کردید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در مهر 91 تو بخش مدیریت قالب ، قالب مدیریت رو عوض کنید، بعد این قالب رو مجددا نصب کنید چون قالب پیشفرض هست امکان داره به دلیل استفاده نذاره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
code1391 0 ارسال شده در مهر 91 قالبی با این اسم موجوده یا قالب قبلی را پاک کنید یا اسم اینو در فایل XML تغیر بدین:002::002: با تغییر نام قالب در فایل XML فایل به راحتی نصب شد. حتما شما قبلا این قالب نصب کردید! دوست عزیز،اگه قالب نصب شده بود که پست نمی زدم! تو بخش مدیریت قالب ، قالب مدیریت رو عوض کنید، بعد این قالب رو مجددا نصب کنید چون قالب پیشفرض هست امکان داره به دلیل استفاده نذاره نصب کنید این کار رو کردم،قالب مدیریت پیشفرض رو روی Hathor گذاشتم و دوباره نصب کردم،اما باز هم همون پیغام خطا رو می داد. به هر حال از راهنمایی شما دوستان خوبم و به ویژه کاربر Mirhendi ممنونم. اینجا همه عزیزان استاد هستید و بنده آماتور،اما گفتم شاید بد نباشه فایل ویرایش شده رو اینجا قرار بدم،شاید به کار دوستان اومد. Bluestork2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 91 دوستان این قالب رو برای جوملا 1.5 میتونید از تاپیک زیر دانلود کنید http://forum.joomina.ir/thread-16889.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در تیر 92 درود ممنون از تهیه صفحه لاگین زیبا اما یک مشکل هایی دارد: 1. فونت قالب تغییر کرده، گویا ریز تر شده آیا امکان دارد فقط و فقط صفحه لاگین تغییر کند و قالب مدیریتی تغییری نکند ؟ 2. دکمه که به شکل فلش است به درستی کار نمی کند باید اینتر زد تا لاگین کند ممنون می شوم این موارد را بررسی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در مرداد 92 درود قصد اسپم کردن را ندارم. فقط می خواستم این قالب به نتیجه مطلوب برسد. دوستانی که طراحی این قالب را انجام داده اند اگر امکان دارد نگاه مجدد روی طرح خود بیندازند و موارد چست قبلی را درست کنند. با تشکر از توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در اسفند 92 اگر دوستانی که تخصص دادرند برای 1.5 هم قرار بدند ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در اسفند 93 سلام وقت بخیر دوستان گویا لینک کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر