alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت اساتید. متاسفانه سایتم ه.ک شده.مثلا وقتی میخوام یه ماژول رو دخیره کنم به آدرس http://www.mydomain.ir/avondov.ru/count29.php میره . چطوری میتونم مشکل رو حل کنم؟ پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر اگه یقین دارین سایتتون ه-ک شده ساده ترین راه بازگرداندن اطلاعات به دیتابیس است. البته اگه بکاپ داشته باشد. وگرنه باید جوملا تون رو حذف و نصب کنین. راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر.معمولا بکاپ رو آخرین راه انتخاب میکنم . بله به احتماله زیاد ه.ک شده(جناب تهرانی هم تایید کردند) امکان داره تغیری در index .htm یا php داده شده باشه؟از کجا باید بفهمم.متاسفانه اطلاعاتم یکم کمه واسه رفع مشکل... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام تستش ضرر نداره از بسته اصلی جوملا فایل رو جایگزین کنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر