clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من تو قالبم از ادامه مطالب استفاده کردم به این صورت که وقتی بر روی ادامه مطالب کلیک میکنی ازت رمز ورودی رو بخواد تا اینجا مشکلی نیست ولی از به وب سایت من سر بزنید میبینید به جای ادامه مطالب نوشته شده "برای خواندن ادامه مطلب باید ثبت نام کنید... " میخواستم بدونم چطور می تونم این جمله رو به "ادامه مطلب" تبدیل کنم با تشکر www.webev.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در خود قالب این تغییر رو اعمال کردید یا توسط افزونه ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست گرامی می تونیند ار فایل index.php تمپیلیتتون درستش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 به مسیر language\fa-IR برین و فایل fa-IR.com_content.ini رو باز کنین و دنبال عبارت REGISTER TO READ MORE بگردین. بعد از اون ترجمش رو به عبارت مورد نظرتون تغییر بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر