iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 خسته نباشیدی گرم به اساتید خودم میخوام بین مطالب یعنی انتها و ابتدای دو مطالب بشه فاصلشون رو کم یا زیاد کرد . یعنی میخوام فاصله بین دو مطلب رو تنظیم کرد : نمونه عکس ( متاسفانه تو لوکاله و نمیتونم آنلاین دمو بدم . شرمنده دوستان ) : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما برای اعمال تغییرات در عنوان و متون، فاصله و ... در محتوای سایت بصورتی که میخوایید باید در مسیر components\com_content\views برید ببینید پوشه ها مشخصه: مثلا article، categories، category و ... شما به دلخواه میتونید تغییرات لازم رو در این قسمت ها ایجاد کنید، فقط پیدا کردن فایل مورد نظر دست خودتون! خیلی راحته فقط سعی کن قبل از شروع کار حتما یه کپی از پوشه ی views در یه جای دیگه ذخیره کنید و برید با خیال راحت کدهای داخل فایل های این پوشه رو تغییر دهید اگر کمی دقت کنید میتوانید تمام تغییراتی که میخوایین رو در قسمت محتوای سایت اعمال کنید: مثلا عنوان رو کلا نشون نده، عنوان داخل مطلب باشه، دکمه های پرینت و ایمیل و ... کجا باشند و خیلی تنظیمات دیگه اگر داخل پوشه ی قالب شما، پوشه ای با نام html و داخل آن پوشه ای با نام com_content بود باید تغییرات بالا را داخل این پوشه از قالب اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 مرسی از پاسختون . ولی اگه زحمتی نیست شما فعلا همینو بگید من کجا رو سریع دست بزنم که کارم راه بیافته و فاصله رو کم کنم و سر فرصت کل کد های جوملا رو بررسی میکنم . سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 زبان php من ضعیف هست . برای همین نتونستم از کدهای مربوطه توی این مسیرها چیزی دستگیرم کنم . اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید . کد مورد نظر رو میخوام فقط . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 نیاز به php نیست و همه این ها در css قالب قابل تغییر هستند این همه هاست رایگان , در این مواقع روی آنها نصب کنید و دمو بدهید در صورت تمایل قالب را پ.خ کنید تا موارد را اعمال کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 مرسی از دوستان بالاخره قالب رو تا حدودی تکمیل کردم و در هاست راهش انداختم . اینم دموی آنلاین : http://www.dsport.ir حالا اگه زحمتی نیست کمکم کنید. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر