hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام آقاي من سايت خبري دارم مي خوام اينگونه چاپ شه : مثلا : اخبار دکتري : 1.نتنتنبتنتبنس 2.نيتنستينتسبنستي 3.تنباننيانبسانا اخبار ارشد: 1.نتنتنبتنتبنس 2.نيتنستينتسبنستي 3.تنباننيانبسانا و ..... چنين کامپوننت يا ماژولي داريم که بياد اخبار رو از مجموعه هاي مختلف بخونه و اينجوري نمايش بده ؟! ممنون که جواب ميدين ! البته خبر 2 و 3 بايد زير 1 باشه نه اينجوري که اومده عقب من آورده بودم زير 1 اما خودش space هامو آورد عقب ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر میشه واضح تر بگید!! :exclamation::exclamation: من که متوجه نشدم شما اصلا چی میگید؟ ماژول یا کامپوننت دقیقا چی کار کنه؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 هر افزونه اي باشه که خبر و اينجوري نمايش بده يعني بياد تو يک صفحه خالي اخبار بخش هاي من رو يا مجموعه هامو نشون بده اينجوري عنوان بخش : - اخبار - اخبار - اخبار عنوان بخش : - اخبار - اخبار - اخبار داريم ؟ مثل اين صفحه : http://www.unp.ir/university.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 91 سلام در اون سایتی که فرمودین مطالب از مجموعه یا بخش های مختلف خوانده شده و نمایش داده می شود! شما اینکارو با مازول های خود جوملا هم میتونید انجام بدین اگه منظورتون اینه میخوایید برای مطالب شماره هم بذاره خب با دستکاری مازول جوملا میتونید اینکارو بکنید (البته باید وارد باشید) واگه منظورتون اینه که مثل اون سایتی که گفتین وسط صفحه و پشت سرهم مطالب رو نشون بده ابتدا باید یک ناحیه در قالب خودتون تعریف کنید که به این صورت ماژول ها رو در وسط صفحه نمایش بده و بعدش ماژول های مورد نیاز رو تعریف و به این ناحیه اختصاص بدید اگه منظورتون غیر از ایناست لطفا بفرمایید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر