iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام عزیزان من ! من یه چیزی میخوام ( آموزش یا پلاگین ) که تصاویر توی مطلب هام رو بصورت کوچک وتمیز thumbnails در بیاره. یعنی اینجوری : همانطور که میبینید توی تصویر ، تصاویر کوچک ، مرتب و دورشون ه میه کادره که اینجوری که خیلی نمای جذاب میده به مطالب . یکی از دوستانم همین کار رو کرده بود . ولی نمیدونم پلاگین بود یا کد جوملا رو دستکاری کرده بود . من این پلاگین رو دارم : JUMultiThumb1.5 اما کار نمیکنه . ولی من تو لوکال تست زدم کار نکرد ، شاید تو هاست درست باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 پلاگین plg_cutoff نصب فعال کنید تصاویر و تعداد کاراکتر متنهای پستها رو همسان و یک اندازه میکنه... (جستجو کنید پیداش میکنید...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 مرسی از شما دوست عزیز تو انجمن سرچ کردم 3 تا مطلب دیدم که یکیش که پاک شده بود ، دو تای دیگه هم در مورد مشکلشون با این پلاگین ، سوال نوشته بودند . تو سایت رسمی خود جوملا تو اکستنشن ها هم سرچ کردم ندیدمش . اگه براتون مقدوره یا اسم دقیق این افزونه رو بذارید یا خودش رو . مرسی تو یه سایت دیدمش . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر