armin121 1 ارسال شده در مهر 89 دوستان سلام من می خوام برای سایت خودم یک بخش دانلود اضافه کنم. کار این بخش به این صورت خواهد بود که افرادی که عضو سایت میشن و بابت یک محصول (مثلا قالب) پول پرداخت میکنند. شماره قبض واریزی یا رهگیری رو با یک فرم از تو سایت ارسال می کنند. بعدش من بهشون مجوز دسترسی برای دانلود اون قالب مورد نظر رو میدم. شاید لازم باشه که تاکید کنم من می خوام مجوز دسترسی برای دانلود یک قالب خاص رو به اون یوزر مورد نظر خواهم داد. با این تفاسیر من باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟ در واقع همین کار رو سایت خلیلان انجام داده www.khalilan.com آیا کسی می دونه که با چه افزونه یا افزونه هایی اینکار رو کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanj 0 ارسال شده در مهر 89 سلام شما ميتوانيد با كامپوننت مديريت دسترسي جومينا سطح دسترسي افراد رو طبق نظر خودتون محدود كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی این که بخواهید سطح دسترسی به کاربران بدهید همونطور که دوست عزیزمون فرمودند باید از کامپوننت های سطح دسترسی استفاده کنید که نمونه فارسی و قویش در جومینا هست. البته بنده پیشنهاد می کنم برای تعیین سطوح دسترسی از چنین کامپوننتهایی استفاده نکنید و منتظر نسخه 1.6 جوملا باشید! و اما در مورد اون سایتی که فرمودید شما می تونید توسط افزونه های فرم ساز فرمی رو درست کنید و از اون جهت گرفتن اطلاعات از کاربر استفاده کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 یعنی این کامپوننت اجازه دسترسی رو به هر مطلب خاص محدود میکنه؟ مثلا من یک قالب دارم تو سایتم به نام number1 و می خوام اجازه دانلودش رو برای مدت مشخص مثلا 1 ماه به کاربری با یوزر نیم user8 بدم. آیا این کامپوننت این کار رو میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 همانطور که در پست بالا هم عرض کردم پیشنهاد می کنم برای این منظوری که شما مد نظر داری از این دست کامپوننتها استفاده نکنید و برای تعیین سطوح دسترسی منتظر نسخه 1.6 جوملا باشید... شما فعلا می تونید یک فرم درست کنید و توسط اون اطلاعات رو از کاربر بگیرید مثل شماره فیش واریزی یا... و بعد قالب رو در اختیارش بزار... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 89 ارسال شده توسط persians - دیروز ۰۷:۲۱ عصرهمانطور که در پست بالا هم عرض کردم پیشنهاد می کنم برای این منظوری که شما مد نظر داری از این دست کامپوننتها استفاده نکنید و برای تعیین سطوح دسترسی منتظر نسخه 1.6 جوملا باشید... شما فعلا می تونید یک فرم درست کنید و توسط اون اطلاعات رو از کاربر بگیرید مثل شماره فیش واریزی یا... و بعد قالب رو در اختیارش بزار... پیروز باشید دوست من این راه شما منطقی نیست که ایشون صبر کنن تا 1.6 بیاد !!!!!!!!!!!!! یه راه دیه می تونی از آلفا یوزر پوینت استفاده کنی و یه چیزی مثل سایت فروشگاه خودمون براش درست کنی www.joominamarket.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 دوست من این راه شما منطقی نیست که ایشون صبر کنن تا 1.6 بیاد !!!!!!!!!!!!! یه راه دیه می تونی از آلفا یوزر پوینت استفاده کنی و یه چیزی مثل سایت فروشگاه خودمون براش درست کنی www.joominamarket.ir لینک سایتتون باز نمیشه فکر کنم از هاست باشه و اگر میشه درمورد آلفا یوزر پوینت بیشتر توضیح بدید. تجاریه؟ رایگانه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 آدرس اشتباه وارد شده بود: joominamarket.com AlphUserPoint هم رایگانه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 آدرس اشتباه وارد شده بود: joominamarket.com AlphUserPoint هم رایگانه. ممنون از تصحیح آدرس اما اگر لینکی برای دانلود این افزونه میذاشتین خوب بود یا یک لینکی بذارید که با این افزونه بیشتر اشنا بشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 89 اینجا رو ببینید در این مورد بحث شده فکر کنم یه نگاهی بندازید مشکلتون حل بشه http://forum.joomina.ir/thread-1333.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 دوستان لینک دانلود آلفا یوزر پوینت در جومینا مشکل داره. من چه جوری می تونم این کامپوننت رو داشته باشم؟ لینک خراب رو میذارم: http://joomina.ir/component/k2/item/28-joomla-component-persian-lang-alphauser-point.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 دوستان من بدجوری گیر افتادم. سئوالم رو ساده تر مطرح میکنم: من کامپوننتی می خوام که بتونم توسط اون به هر یوزری که من انتخاب میکنم مجوز دانلود یک قالب رو بدم و در ضمن بتونم براش تعریف کنم که اون یوزر فقط میتونه به مدت یک ماه از تاریخی من اعلام می کنم مجوز دانلود داشته باشه و بعد از گذشتن اون یک ماه دیگه اجازه دانلود بهش نده. چه کامپوننتی رو پیشنهاد می کنید؟ خواهش میکنم پاسخ بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 کامپوننتی برای این کار به این نحو نیست باید بدید براتون بنویسند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر