qaem 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام چه جوری میتونم در خواست مگا منو برای جوملا1.5 داشته باشم برای خرید از سایتهای خارجی کسی میتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز حالا چرا می خواهید از سایت های خارجی بخرید؟ نمونه هایی مگامنو هستند که در سایت جومینا منتشر شده اند و یکی اش را هم خودم فارسی و بهینه سازی CSS کردم. به نظر من شما از اون ها استفاده کنید اگه به دردتون نخورد ، سفارش دهید تا اختصاصی روی وب سایتتان پیاده سازی شود. چون اگر اختصاصی برای قالبتان نخرید ، احتمال داره بر روی قالب شما مشکل داشته باشد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 اون نمونه های مگا منو برای اعضای سطح سوم هستش...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در خرداد 91 اون نمونه های مگا منو برای اعضای سطح سوم هستش...! متاسفانه من تو خود سایت عضو نیستمچیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام می تونید به دوستان بگید تا براتون طراحیش کنن چون خریدش با توجه به قیمت دلار گرون درمیاد براتون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در خرداد 91 میشه لطف کنید ماژول مگامنو جومینارو تو جومینا مارکت بفروشید؟ هم زحمات شما هدر نمیره هم بقیه میتونند استفاده کنند.:001: البته طوری باشه که کسی سوء استفاده نکنه مثلا لایسنس داشته باشه :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست گرامی نسخه ی جوملای شما چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام برای طراحی مگا منو میتونید با من در تماس باشید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در خرداد 91 دوست گرامی نسخه ی جوملای شما چیست؟ 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر