40sec 28 ارسال شده در خرداد 91 با سلام وبسایت من اخبار نمایشگاههای شهرمون رو پوشش میده، و هر رخداد که در سایت قرار می گیره یک بخش نظردهی داره (jcomment) چیزی که می خوام اضافه کنم، در حقیقت پلاگین مشارکت هست: بدین ترتیب که اعضا پس از ورود به سایت با کلیک بر دکمه مشارکت (دقیقا مثل لایک) در انتهای هر مطلب، تصویر پروفایلشون در اون article ظاهر بشه (یعنی اعلام کنند که از نمایشگاه دیدن داشتند) کسی ایده ای داره؟! با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام منظورتون یه چیزی شبیه همین دکمه تشکر انجمن دیگه درسته؟ که اگه کسی مطلب رو دید روی اون دکمه کلیک کنه و مثلا اسمش زیر مطلب نوشته بشه یعنی بازدید کرده میشه با جومسوشیال این امکان رو داشت اما برای مطالب جوملا من تا حالا چنین افزونه ای ندیدم:dodgy: البته می تونید از پلاگین زیر استفاده کنید منتهی این پلاگین برای ف-ی-س ب-و-ک هستش یعنی لایک افراد انلاین ف-ی-س ب-و-ک رو ثبت میکنه http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-share/facebook-share/14004 یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر