aminmehr 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام. من می خوام یک بسته نصبی از سایت zoo template به نام zt merry رو نصب کنم البته نسخه 1.7 متاسفانه در اخر کار با این مشکل مواجه می شوم برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'kmwca_1391.ef612_user_usergroup_map' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `ef612_user_usergroup_map` -- INSERT INTO `ef612_user_usergroup_map` (`user_id`, `group_id`) VALUES (42, 8) چه باید بکنم. همچنین نسخه 1.5 رو هم نصب کردم باز هم همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام یکبار دیتابیس تون رو repair کنید از فایل دانلود شده مطمئن هستید؟ شاید درست و کامل دانلود نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل سر پیشوند جداول باشه . کمی خط اول و دوم پست قبلی رو مقایسه کنید متوجه منظورم میشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminmehr 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل سر پیشوند جداول باشه . کمی خط اول و دوم پست قبلی رو مقایسه کنید متوجه منظورم میشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): خوب چه باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر