MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان اگر به سایت خبر آنلاین یک سر بزنید میبینید که در کنار تیتر اخبار بعضی از خبرها از آیکنهای فیلم یا عکس استفاده کرده... چجوری میشه این کار رو انجام داد؟؟؟؟ اگر کمک کنین ممنون میشم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام اگه منظورتون گذاشتن ایکون کنار تیتر مطالب در جوملاست باید بگم تا حالا افزونه ای برای اینکار ندیدم فک کنم با کدنویسی در افزونه هایی مثل گلوبال نیوز بشه همچین چیزی رو ایجاد کرد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 91 خوب گلوبال نیوز که همه خبر ها رو به یک شکل تغییر میده... اگر نمونه رو دیده باشین هر تیتر می تونه شامل (آیکن عکس، آیکن فیلم، یا اصلاً بدون آیکن) باشه... خیلی به این موضوع نیاز دارم :(من خودم فکر می کنم اگر بشه یک راهی پیدا کرد که تصویر مجموعه ها رو کنار تیتر خبر نشون بده این مشکل حل میشه... :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 شاید بشه اینکار رو کرد ولی برای اینکار باید کدنویسی انجام بشه و یه جورایی هسته جوملا رو تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر