arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام خدمت همه مدیران عزیز اقا یه سوال که فکر میکنم همه توش موندن بلاخره 1.5 یا 2.5 من موندم چیکار کنم من الان از 1.5 استفاده میکنم و تازه دارم یه نفس راحت میکشم چون تمام کارای سایت از ماژول و کامپونت و غیره ... رو روی سایتم نصب کردم و به قول خودم بهینه سازیش کردم حالا اگه بخوام برم به 2.5 خب باید از قالب گرفته تا ته تهش رو عوض کنم میخام بدونم ارزشو داره ضمن اینکه الان واسه 1.5 افزونه امنیت داریم واسه 2.5 نداریم واسه 1.5 افزونه بهینه سازی و کوچک کردن لینک رو داریم اما واسه 2.5 من ندیدم بنظرتون با این احوال چیکار کنم میدونم الان همه دادشون در میاد که بابا این 2.5 هستش عیب های 1.5 برطرف شده :001: اینا رو میدونم من سوالم در مورد افزونه ها و صد البته ماجرای بهینه سازی سایت هستش یچیزه دیگه همه نوشتن لینک سایت فارسی باشه بهتره پس چرا سایت جومینا لینک سایتش انگلیسی هست و فارسی نیست اما گوگل اینقدر دوسش داره ؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام بهتره به جوملا 2.5 مهاجرت کنید در ضمن چه کسی گفته که برای جوملا 2.5 افزونه و بهینه ساز نداریم (نمونه اش rsfirewall برای امنیت و acesef و sh404sef برای سئو و بهینه سازی لینک ها به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 داداشه گلم من جوملا 1.5 رو داشتم و خیلی راحت بودم! اما اقای موذنی و اقا مجتبی فرحزادیان گفتن که دیگه افزونه جدید برای جوملا 1.5 ترجمه نمیشه و اینکه تا یه تاریخی که الان دقیق یادم نیست جوملا 1.5 بیشتر پشتیبانی نمیشه!یعنی بعد از اون تاریخ به سادگی شما ه-ک میشید چون هیچ گونه پشتیبانی نداره! اما به نظر جوملا 2.5 یه چیز خیلی کاملتری هست!در مورد افزونهاشم که خدا رو شکر و با همت تیم توسعه افزونه که اقای دفاعی و صفر علی عزیز و علی موذنی درش حضور دارن افزونها و قالب ها به سرعت در حال ترجمه شدن هست! اما من به شما توصیه میکنم که هرچه زودتر به جوملا 2.5 مهاجرت کنید و امکانات بی نظیرش استفاده کنید! موفق و پیروز باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 ممنون بله حتما اما بهتر نیست تا زمانی که افزونه ها کامل ترجمه بشن دست نگه دارم؟؟؟؟ jahan654 میشه لینک این افزونه ها رو بذارید من همه ی اینا رو واسه ی 1.5 دیدم لطفا حداقل rsfirewall وsh404sef رو بذارید ممنون:heart: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 بفرماید RSFIREWALL برای نسخه 1.5 http://forum.joomina.ir/thread-4354.html?highlight=rsfirewall اموزش افزونه http://forum.joomina.ir/thread-11935.html?highlight=rsfirewall به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 بفرماید RSFIREWALL برای نسخه 1.5 http://forum.joomina.ir/thread-4354.html?highlight=rsfirewall اموزش افزونه http://forum.joomina.ir/thread-11935.html?highlight=rsfirewall سلام واسه 2.5 گفتم نه 1.5 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 داداشم فک نکنم هنوز برای 2.5 ترجمه شده باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 بلاخره 1.5 یا 2.5 حالا اگه بخوام برم به 2.5 خب باید از قالب گرفته تا ته تهش رو عوض کنم میخام بدونم ارزشو داره ببینین دوست من 1.5 یا 2.5 استفاده کردن رو نیازهاتون مشخص میکنه نه صرفا ارزش داشتن یا نداشتن اون، مثل ویندوز که هنوز با وجود اینکه ویستا و سون و حتی 8 هم اومده بازم خیلی ها دارن از xp استفاده میکنن! مثلا من خودم خیلی xp رو دوست دارم، روی سیستم خونم xp نصبه و لپتاپم سون! چون از هر کدوم دارم کارهای متفاوتی رو استفاده می کنم یا حتی سایت هایی که دارم و بعضا طراحی هم می کنم هم از جوملا 1.5 و هم از 2.5 استفاده می کنم! ضمن اینکه الان واسه 1.5 افزونه امنیت داریم واسه 2.5 نداریم واسه 1.5 افزونه بهینه سازی و کوچک کردن لینک رو داریم اما واسه 2.5 من ندیدم واسه 2.5 هم به اندازه کافی و در حد نیاز شما برنامه اومده ولی خیلی هاش هنوز وارزش نیست و باید براشون لایسنس تهیه بشه، البته تعداد زیادی هم رایگانن که توی همین انجمن معرفی شده و اگه احیانا افزونه ای هم نیست بزودی نسخه 2.5ش هم میاد، نگران نباشید. و اینکه تا یه تاریخی که الان دقیق یادم نیست جوملا 1.5 بیشتر پشتیبانی نمیشه!یعنی بعد از اون تاریخ به سادگی شما ه-ک میشید چون هیچ گونه پشتیبانی نداره! دوست من کی گفته چون پشتیبانی نمیشه ه-ک میشه! اگه قرار بر این باشه که باید صدها یا هزاران سایت که بعضا دولتی و مهم هم هستن ه-ک بشن که!!! همچین چیزی نیست، ولی خوب عدم پشتیبانی یعنی اینکه دیگه پشتیبانی نمیشه! واضحه دیگه ممنون بله حتما اما بهتر نیست تا زمانی که افزونه ها کامل ترجمه بشن دست نگه دارم؟؟؟؟ لطفا حداقل rsfirewall وsh404sef رو بذارید ممنون:heart: به نظر من بهتره کم کم روی هاست دیگه و یا لوکال به مرور سایتتون رو با جوملا 2.5 از همه جوانبی که خودتون مایلین ست کنین و هر موقع که لازم بود سایت جدیدتون رو جایگزین کنین. ضمنا مطابق قوانین توی انجمن لینک های وارز نمیشه گذاشت ضمن اینکه من تا به حال وارز افزونه هایی مثل rsfirewall برای جوملا 2.5 رو ندیدم. در پناه حق، یاعلی./ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. در ادامه صحبت های عرفان عزیز باید بگم که اگر شما می خواهید یک سایت جدید را طراحی کنید ، حتما از جوملا 2.5 استفاده کنید و جوملا 1.5 را بی خیال بشید. ولی اگر قبلا سایتی را با جوملا 1.5 طراحی کردید ، دیگه هیچ نیازی نیست به جوملا 2.5 ارتقا داده شود (مگه اینکه طرف بی کار باشه چون خیلی دردسر داره) همانطور که عرفان عزیز گفت ، در حال حاظر بیشتر افزونه های جوملا برای 2.5 هم منتشر شده اند و هیچ نگرانی در این باره نیست! در ضمن در حال حاضر افزونه هایی که ساخته می شوند ، همشان برای جوملا 2.5 هست و بیشترشان جوملا 1.5 را پشتیبانی نمی کنند! البته به نظر من اگر افزونه ای را شما لازم داشتید و برای جوملا 2.5 نبود ، به دوستان برنامه نویس بدهید تا برای جوملا 2.5 سازگارش کنند. دلایلی که من برای استفاده از جوملا 2.5 دارم خیلی زیاداند و سعی می کنم انشالله بزودی همشونو در یک تاپیک جمع آوری کنم. موفق باشید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 91 جوملا 2.5 آخرین نسخه ی ارائه شده توسط جوملاست که از پشتیبانی بلند مدت برخورداره. جوملا 1.5 به پایان عمر خودش رسیده و نفس های آخر رو می کشه. اگر چه جوملا 1.5 سرشار از تجربه و خاطره است اما نسخه ی جوان جوملا 2.5 با بهره مندی از همه ی تجربه ی جوملا 1.5 به بار اومده و به طبع بسیار کامل و قدرتمند است. اکنون وقت دل کندن از جوملا 1.5 فرا رسیده و لازمه کاربران جوملا خودشون رو به کار با جوملا 2.5 عادت بدن و از دایر کردن سایت های جدید با 1.5 پرهیز کنند چرا که روزآمد نبودن جوملا 1.5 در آینده ای نزدیک اسباب دردسر خواهد شد. پاسخ ها روشن و نتیجه حاصل شده. بنا بر این جهت جلوگیری از هدر رفت فرصتها، تاپیک بسته شد. یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر