bewran 3 ارسال شده در مهر 89 باسلام من مدتیە کە از قالب تابناک استافادە میکنم ولی در پایین قالب جایی کە صفحات مطالب نشان دادە میشە نوشەتهای شروع، بعدی و انتها باهام قاطی میشن. من چندین قالب دیگە آزمایش کردم همچین مشکلی نداشتند بجز قالب تابناک. اینم یە عکس از نوشتە کە چە جوری نشان دادە میشە. http://www.bewran.nl/e107_images/custom/aa.jpg ممنون میشم اگە بگید مشکل کار چییە نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز دمو آنلاین بزارید { لینک سایت خودتونو بزارید } تا بگم چیکار کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 89 باسلام این لینک سایتم ولی فکر کنم تو ایران قیلطر شدە باشە http://www.bewran.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام سایت شما را دیدم ، ما در ایران زندگی میکنیم و تابع قوانین ایران هستیم ، کشورمون هم خیلی دوست داریم . کردها هم برادر ما هستند ،به شما نمیتونیم کمکی بکنیم و در ضمن هم من راضی نیستم شما از قالب من استفاده بکنید این چه کاریتورهایی است که در سایتتون گذاشتید . وقتی این قالب را منتشر کردم خواهش کردم ، تمنا کردم در صورتی که میخواهید برای سایت های سیاسی از قالب های ما استفاده کنید کپی رایت جومینا را بردارید . سایت شما سیاسی که هیچ، به شعار ملی ما توهین میکنه . هر کس در عقیده خود محترمه اما ما هم در عقیده خودمان محترمیم و خواهش میکنم امکانات جومینا را از این سایت بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 89 سلام آقا امیر ما هم ایرانو مثل چشامون دوست داریم و همە اقوام برادر ما، ولی بذار هر کی بە مسلک و دین خودش پایدار باشە در ضمن از زحمات شما بی نهایت تشکر میکنم ولی بذار کارو سیاسی نکنیم ، شما هم کە قصد خدمت دارید و ما شکرگذاریم کە کارمون بدست یە هموطن افتادە . در ضمن من تنها از یک ماژول شما استفادە کردەام اونم رو چشم برش میدارم ، وب سایت پشتیبانی جوملا بە زبان کردی هم موجود میباشە ولی صلاح دیدم کە مشکلاتمو با یە انجمن کاملا ایرانی در میان بذارم. چشم اگە دوست ندارید از این بە بعدش درخواست کمکی از طرف ما مطرح نخواهد شد. بە امید کامیابی و اوقات خوش واسە شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام bewran خان کسی اینجا حرفی از دینو مذهب زد ؟!! ما اینجا کردو , ترکو , فارسو , بلوچو , گیلکو .... نداریم !!! ما اینجایم تا آگه بتونیم اطلاعات مردم عزیز ایرانمون رو ببریم بالا ... تا در کل ایرانمان {جمهوری اسلامی ایران } سر بلند باشد و بس . الان اگه من بگم چون من ترکم شما کردی اونیکی فارسه یا ... فلانه .../ اینطوری دیگه ایرانی باقی نخواهد ماند ! { البته به لطف خداوند مننان و در زیر سایه جمهوری اسلامی ایران هرگز اتفاقات این چنینی رخ نخواهد داد } بگزریم .... سایت و خدمات سایت ما تابع مقرارت جمهوری اسلامی ایران عزیز هست .../ و از گروه های که فعالیتشون در سایه این قوانین نباشد پشیبانی و خدمات دهی نمیکنیم .../ { حال فعالیت آنان به هر دلیلی که میخواهد باشد ! } سربلند باد مردم پاک سرزمین من { گیلک, کرد, فارس, بلوچ, ترک .....و.} سربلند باد ایران من یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر