pop3 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام و خسته نباشید من ماژول عمودی اسکرول متن را از جومینا دانلود و نصب کدم و تبر جویمنا نیز نصب کردم وقتی این دو تا هر دو در سایت فعال میشود تبر بهم میریزه اما وقتی اسکرول متن را غیر فعال میکنم تبر درست میشه میشه بگید چیکارش کنم تا هر دو را در سایت داشته باشم ضمنا من jquery integrate هم نصب کردم که حل نشد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام چیزی که مشخص هست اینکه این ها با هم تداخل دارند . ساده ترین راه این هست که از افزونه های مشایه برای این کار استفاده کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در خرداد 91 از چه چیزای مثلا استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام اسم افزونه مورد نظرتون رو تو جوملای جهانی سرچ کنید بعد به هم خانواده های افزونه مراجعه و یکی شون رو انتخاب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر