رفتن به مطلب
iran2008

کادر ستون مطالب

پست های پیشنهاد شده

سلامی مجدد به اساتید جومینا

بنده چند منو ایجاد کردم و مثلا وقتی روی منوی اخبار میزنید و با این حالت : ( مطالب » مجموعه / بلاگ ) تنظیم شده باشه ، به صفحه مربوطه که در طبقه بندی منوی اخبار هستند میرویم .

حال میخوام وقتی که صفحه این شیوه از نمایش آمد دور مطالب که مثلا بصورت ستون ستون شده در کنار هم هستند یک کادری بیافته . چون میخوام هم کارد بیافته و هم بک گراندش رو رنگ بدم نمیدونم باید چه آیدی یا کلاسی از جوملا رو کد بدم .

ممنون میشوم کمکم کنید .

اینم یک عکس نمونه که چنانچه ببینید ، برای نمونه دور یکی از ستون یک مطلب کادری ترسیم کرده ام دستی .

http://www.up.98ia.com/images/nq4i0kaljejwidv0ocq9.jpg

جهت یادآوری : میخوام هر مطلبی دورش یک کادر باشنه ، نه اینکه یک کادر کلی برای کل صفحه مطالب .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداشه گلم لاطفا قوانین رو رو رعایت کنید و فایل هاتون رو در اپلود سنتر خود جومینا آپلود کنید

لینک به ارسال

دوست عزیز لوووووووکاله !

میخوای لوکالم رو برات آنلاین کنم

بفرما نمونه این سایت : http://www.dsport.ir/index.php/football

میخوام هر مطلب رو در کادر دور خودش بذارم و به بک گراندش رنگ بدم .

اسم آیدی یا کلاس برای این کار رو میخوام .

همین

لینک به ارسال

آقای شمسی عزیز ، مرسی از پاسخ شما.

جواب داد .

ولی میشه کاری کرد یا کدی باشه که کادر رو فقط دور مطلب بندازه ؟ چون الان با کد .contentpaneopen کادر دور کل پست بهمراه عنوانش میافته ولی من نمیخوام که برای عنوان چنین اتفاقی بیافته . یا حداقل بشه فضای کادر عنوان رو تا اخر برد و با کادر سمت چپ مطلب تو یه خط قرار بگیره :

download.php?imgf=13377237761.JPG

ببخشید دیگه دموی انلاین ندارم ، چون تو لوکاله .

مرسی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...