arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همه ی دوستان خسته نباشید بزرگ به همه اقایون من میخام ایمیل های سایت به جمیلم منتقل بشه و بعد بتونم از طریق خود جی میل بتونم با ادرس ایمیل سایت پاسخ بدم خب حالا این واسه این کار از اموزش این سایت استفاده کردم http://itkadeh.com/%D9%88%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA/%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF/486-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%AC%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%85.html نترسید لینک مشکل نداره واردش بشید خب راستش تا اینجا همه چیز درسته جز یه چیز اینکه اون ایمیل از طرف جی میل واسم نمیاد یعنی واسه ایمیل سایت من هیچ ایمیلی نمیاد تنظیمات توی سایت اینگونه هستش سرویس ایمیل : php فرستنده : info@tanzkhoone.com از نام : طنزخونه مسیر فرستادن نامه : /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP: بله امنیت SMTP : هیچکدام پورت SMTP : بیست و پنج نام کاربری : info@tanzkhoone.com رمزعبور : ***************** هاست : mail.tanzkhoone.com خب میدونم الان میگید از خود سی پنل استفاده کن چرا جی میل من میخام این راه رو انجام بدم بعد جی میل رو وصل کنم به اوت لوک اسپرس دیگه اخرش میشه دلیل اینکه این همه توضیح دادم واسه اینه دیگران هم از این اموزش استفاده کنن ببخشید وقت نداشتم اموزش رو جدا بذارم مدیران حمایت کنن:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 تنظیمات توی سایت اینگونه هستش سرویس ایمیل : php فرستنده : info@tanzkhoone.com از نام : طنزخونه مسیر فرستادن نامه : /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP: بله امنیت SMTP : هیچکدام پورت SMTP : بیست و پنج نام کاربری : info@tanzkhoone.com رمزعبور : ***************** هاست : mail.tanzkhoone.com به این تنظیمات نیازی نیست، بعد از اینکه یه اکانت به جیمیل اضافه کردین ایمیل تایید به آدرس ایمیل سی پنلتون میره! و اگه قبلش ایمیل هاستتون رو روی جیمیل فوروارد کرده باشین ایمیل تایید به جیمیلتون فوروارد میشه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 اره خب اما اون ایمیله نمیاد دیگه همون کدی که باید ارسال کنه پس شما میگید مشکل از گوگل هستش؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 من بررسی کردم اصلا کلا ایمیل واسه ایمیل سایت من ارسال نمیشه و نمیاد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 با مدیر هاستتون تماس بگیرید! یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 وقتی پیغام واسه ایمیل سایت میفرستم مثلا توی جیمیل این پیغام واسم میاد Delivery to the following recipient failed permanently: info@tanzkhoone.com Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 bahman.fatemi@gmail.com (state 13). توی یاهو هم یجور دیگه میاد:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر