حسن فتح الهي 0 ارسال شده در مهر 89 سلام ببخشيد من اين قالب هزاره رو كه نصب مي كنم با فاير فاكس گويا مشكل داره ؟چون اصلا قالبو نشون نميده و در هم بر هم نشون ميده؟! چكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام حذف و 2باره نصب کنید / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسن فتح الهي 0 ارسال شده در مهر 89 والا حذف و نصب كردم بازم تو فاير فاكس خرابه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز این قالب قبلا بارها وباره تست شده و هیچ مشکلی ندارد... قالب رو دوبار دانلود کنید / جوملا رو پاک و 2باره نصب کنید/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام آقای ففتح الهي یکم آزاد شده این مشخصات کنترل پنل و جوملا را بفرستید به ایمیلم من بررسی میکنم طبق قولی که به شما داده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر