gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلامي دوباره خدمت دوستان آقا يك مشكلي توي سايت لوكال خودم دارم.اونم اينه كه اي پيام خطا رو مياره برام و امكان ورود به بخش مديريت هم وجود نداره.به كمك تون شديدن نياز دارم.با تشكر Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\zendan\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\zendan\libraries\joomla\session\session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\zendan\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\zendan\libraries\joomla\session\session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\zendan\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\zendan\libraries\joomla\session\session.php on line 426 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 وارد phpmyadmin بشید و جدول jos_session را empty کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadtaje 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام هنگام نصب جوملا همچین اروری میده Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 102 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 105 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 688 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/ava/public_html/demo/n114/libraries/joomla/session/session.php on line 426 از چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در مورد سه خطای اولی میبایست با ادمین سرورتون تماس بگیرید در مورد یاقی خطاها هم در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 جناب صفرعلی ، ایشون در لوکال کار میکنند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام خیر دوست عزیز ، ایشون سایتشون روی هاست قرار دارد داخل آدرسها به عبارتهای home و public_html دقت کنید متوجه خواهید شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 البته بنده منظورم مفتح پست بود! "آقا يك مشكلي توي سايت لوكال خودم دارم.اونم اينه كه اي پيام خطا رو مياره برام و امكان ورود به بخش مديريت هم وجود نداره.به كمك تون شديدن نياز دارم" ایشون فرمودند سایت لوکال!!! درضمن در ابتدای آدرس ها به xampp توجه فرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، این تاپیک قدیمیست و بحث تاپیک در حال حاضر روی پست شماره 3 میباشد و ایشون هم در هاست این مشکل رو دارند به تاریخ پست ها دقت کنید در مورد مشکل شما نیز به همین ترتیب انجام بدید جدول session را خالی کنید و محتویات پوشه cache را هم به جز فایل index.html پاک کنید این تاپیک را هم ببینید http://forum.joomina.ir/thread-6240.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، این تاپیک قدیمیست و بحث تاپیک در حال حاضر روی پست شماره 3 میباشد و ایشون هم در هاست این مشکل رو دارند به تاریخ پست ها دقت کنید در مورد مشکل شما نیز به همین ترتیب انجام بدید جدول session را خالی کنید و محتویات پوشه cache را هم به جز فایل index.html پاک کنید این تاپیک را هم ببینید http://forum.joomina.ir/thread-6240.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): درسته بنده عذر میخوام دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر