pouria1980 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به دوستان من دنبال یک فروشگاه ساز هستم که امکان اتصال به شبکه شتاب رو داشته باشه برای فروش CD و فایل pdf در مورد فایل pdf می خوام که با پرداخت مبلغ بتونن فایل رو کپی کنن به صورت کاملا آنلاین و بدن دخالت ادمین سایت دوستان چی رو معرفی می کنن ؟ و یه سوال دیگه اینکه من با بانک برای سیستم فروشگاه صحبت کردم و ظاهرا خیلی سخت کد مروبط به اتصال رو مدن ! آیا راه دیگه ای وجود داره مثل سیستم زرین پال , البته در مورد نحوه کار و امکاناتش چیزی نمی دونم و آیا می شه بهش اعتماد کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز فقط اگه می خواهید فایل بفروشید ، من جوملای 2.5 و سیستم فروش آنلاین فایل جومینا را بهتون معرفی می کنم. البته این کامپوننت برای جوملا 1.5 هم هست. در مورد زرین پال هم باید بگم بله بهش میشه اعتماد کرد چون اون ها به خاطر یک بار سود نمیاند سودی که مادام العمری را که دریافت می کنند را به خطر بیندازند! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 متشکر من برای جوملا 1.5 می خوام برای فروش cd چطور ؟ چی معرفی می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود.. می توانید از فروشگاه ساز ها که شاید بهترینش ویرچومارت باشه که امکانات زیادی در اختیار می گذاره استفاده کنید. (البته نسخه 2 اش را استفاده کنید که خیلی عالی شده است!) شما با این کامپوننت ویرچومارت می توانید انواع مختلف پرداخت (آنلاین ، پستی) و انواع مختلف حمل و نقل را بگذارید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون دوست عزیز لینک مطمئن و سالم از کامپوننت دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر اگر اشتباه نکنم فارسی شده این کامپوننت در فروشگاه جومینا موجود است. مطمئن ترین جای دانلود این افزونه در سایت خودش است. بفرمایید : virtuemart.net یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر