arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان شما که اینقدر زحمت میکشید و اونایی که بلدن این کارو از دوستان دریغ نکنند و قالبایی رو که نیاز دارن روبسازن من قالبی مثل این توی جوملا ندیدم کسی هست بتونه اینو بسازه یا حداقل کدشو بسازه طرح گرافیکیش با من بعد رایگان پخش میکنیم باید مانند این قالب ها هم باشه توی جوملا بعد از دو روز بررسی وردپرس به قدرت کامل جوملا پی بردم دلم میسوزه واسه ی وردپرسی ها بعدا یه مقاله واسش مینویسم بگذریم قالب این سایت منظورمه www.taknaz.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز این قالب انطور هم که شما میفرمایید خوب نیست !! برای جوملا قالبهای خیلی بهتر از این وجود دارد .... اگه کمی css و ساختار قالب های جوملا سر دربیار خودتون میتونید یکی ار قالب های موجود را به این حالت دربیاورید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 مقایسه ی جوملا و وردپرس هم کار صحیحی نیست. اصلا زمینه ی کاری این دو با هم متفاوته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت هردو اقای شمس من از این نوع ندیدم توی جومینا گفتم بهتر باشه حالا نیازی نیست مشکلی نداره اقای وحیدخو بیایید هیچ وقت شعار ندیم اگر مقایسه درست نیست چرا این همه سایت ایرانی و خارجی میان نظرسنجی میذارن امار میگیرن که کدوم بهتره حتی خود وردپرسی ها من طرف هیچ کسی نیستم و سازنده های جوملا هم از اقوام نیستن اما چیزی رو که تجربه کردم گفتم با تشکر از پاسختون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز شما طرح گرافیکی کار را بزنید بعد بدید بنده کد نویسی کنم تا در سایت تک وب دیزاین و جومینا قرار داده بشود. برای ارتباط میتونید از سایت بنده استفاده کنید: takwd.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در خرداد 91 اقای وحیدخو بیایید هیچ وقت شعار ندیم اگر مقایسه درست نیست چرا این همه سایت ایرانی و خارجی میان نظرسنجی میذارن امار میگیرن که کدوم بهتره حتی خود وردپرسی ها من طرف هیچ کسی نیستم و سازنده های جوملا هم از اقوام نیستن اما چیزی رو که تجربه کردم گفتم با تشکر از پاسختون:thankyou: دوست عزیز اینکه اکثریت ۱ کاری رو میکنن یا نه دلیل بر تایید یا ردش نیست. حالا جوملا رو میشه با دروپال مقایسه کرد و با وردپرس؟! حالا شما (و کسانی که از اون نظرسنجیها میذارن) میخواین تو زمینهٔ کاری جوملا از وردپرس استفاده کنی ، اونوقت به این نتیجه میرسی که جوملا بهتره. شما لااقل اول یه تحقیق:idea: در مورد حرف من انجام میدادی بعدش به این نتیجه میرسیدی که من شعار میدم!!!!!! : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما طرح گرافیکی کار را بزنید بعد بدید بنده کد نویسی کنم تا در سایت تک وب دیزاین و جومینا قرار داده بشود. برای ارتباط میتونید از سایت بنده استفاده کنید: takwd.ir سلام من در حال اتمام کار طراحی هستم بزودی واستون ارسال میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر