hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان 2 تا سایت دارم که هاستینگ ما هر 1هفته یک بار 100 دفعه آن ها را قطع می کند و می گوید مصرفش بالا است .میشود دوستان بررسی کنند نتایج را اعلام کنند سایت1 سایت 2 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دامنه اولی که ساسپند شده در مورد دومی هم باید بگم که از روس خود سایت چیز خاصی مشاهده نمیشه شما از افزونه های امارگیر استفاده می کنید؟ بهتر از مدیر سرورتون بپرسید کدوم بخش هست که زیاد به سی پی یو فشار میاره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام در هر دو این ها یک افزونه آمار گیر نصب بود که من غیر فعالش کردم و از وب گذر استفاده کردم الان من به مدیر هاست چه بگویم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 طبق گفته آقا مرتضی ازشون بپرسین که مصرف زیاد سایت شما ناشی از چی میشه و کدوم قسمت فشار بیشتری وارد میکنه؟ یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام مدیر هاست مون جواب دادند صفحه اصلی یا index دوستان مشکل از کجاست؟ خواهشا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام والا سایتتون برای من نسبت به سرعت اینترنتی که دارم سریع باز شد . من موردی ندیدم ، جز اینکه تو سایت اول منوی نقشه سایتتون خطای 404 میده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر