alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت دوستان.سایتم فقط در مرورگر firefox باز نمیشه.تو کروم و ie بالا میاد!!!مشکل از چی میتونه باشه؟(افزونه جدید هم نصب نشده فقط چند تا مطلب اضافه شده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر احتمال داره مشکل از قالبت باشه! شما دمو از سایتت بده تا بیشتر برسی شه. یا حف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 313soa.ir ولی از قالب نیست هیچ قالبی در فایرفاکس باز نمیشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من سایتت بسته است و ما نمی تونیم اصلا ببینیم چی است یه کاری بکن کش مرورگرت رو حذف کن و بعد ببین درست میشه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 ببخشید حواسم نبود.سایت باز شد.کش مرورگر رو هم پاک کرده بودم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، من چک کردم . مشکلی نبود . تو تمام مرورگرها سایت به یک صورت نمایش داده میشه ممکنه مرورگرتون مشکلی داشته باشه . اگه با پاکسازی کش نتیجه نگرفتید یه بار مرورگر رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید . ترجیحا" آخرین ورژنش رو نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر