yashar 0 ارسال شده در مهر 89 سلام من وقتی میخوام یه مطلب جدید بزنم یا ویرایش کنم ، کلا در قسمت مطالب ادیتور نیست و کلا خالی هست . سفید سفید و محتوای مطلب را به صورت کد html نشون میده تو قسمت پلاگین ها رفتم اسم tiny mce درست است و در قسمت پیکربندی هم ادیتور پیشفرض هم درست است حالا چطوری باید این مشکل را حل کنم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز از ابتدای نصب جوملا این مشکل رو داشتید یا جدیدا اینطور شده؟ آیا تنظیمات پلاگین رو دستکاری نکردید؟ یکبار ادیتور رو از تنظیمات اصلی غیر فعال و مجدد فعال کنید ببینید درست می شه یا خیر پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در مهر 89 متاسفانه درست نشد میشه بگید از مطالب باید چطوری بکاپ تهیه کنم مثل اینکه باید دوباره نصبش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 البته جواب سوالت بنده رو ندادید! به هر حال برای بک آپ گرفتن باید از طریق کنترل پنل هاستتون اقدام کنید و از دیتابیسی که جهت جوملا ازش بهره گرفتید بک آپ بگیرید. ولی اگر نصبتون یا تغییراتی که در سایت دادید باعث مشکل بوده باشند اگر بک آپ هم بگیرید اون بک آپ مشکل خواهد داشت. مگر اینکه بعد از نصب مجدد مطالب رو بصورت دستی انتقال بدید... حالا قبل از اینکه کاری کنید این ادیتور رو هم نصب کنید ببینید جواب می ده یا خیر http://joomina.ir/component/k2/item/140-ckeditor-persian.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز واقعا ممنون مشکل ام حل شد بی نهایت تشکر واقعا لطفا کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 حالا قبل از اینکه کاری کنید این ادیتور رو هم نصب کنید ببینید جواب می ده یا خیر http://joomina.ir/component/k2/item/140-ckeditor-persian.html پیروز باشید آقای فرحزادیان این آدرس قرار بودی چی باشه؟ اگه میشه اسمشو واسم بنویسید و یا آدرس درستش رو بهم بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 اين ادرس يك اديتور قبل از تغيير در وب سايت جومينا بوده كه الان تغيير كرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام لینک مربوط به پلاگین ckeditor بود... لینک جدید: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-ckeditor موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lianteam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این مشکل ربطی به جوملا نداره. من هم این مشکل رو داشتم و متوجه یه موضوع شدم که حل شد. اینکه اگر درهنگام لود صفحه ارسال مطلب به هر دلیلی سرعت اینترنت به شدت کاهش پیدا کنه یا برای یک لحظه قطع بشه ادیتور لود نمیشه و این کار معمولا با رفرش کردن هم حل نمیشه. و بعد از مدتی خودش درست میشه. شما بهتر بود از یه مرورگر دیگه تست میگرفتی.:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این مشکل ربطی به جوملا نداره. من هم این مشکل رو داشتم و متوجه یه موضوع شدم که حل شد. اینکه اگر درهنگام لود صفحه ارسال مطلب به هر دلیلی سرعت اینترنت به شدت کاهش پیدا کنه یا برای یک لحظه قطع بشه ادیتور لود نمیشه و این کار معمولا با رفرش کردن هم حل نمیشه. و بعد از مدتی خودش درست میشه. شما بهتر بود از یه مرورگر دیگه تست میگرفتی.:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lianteam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این مشکل ربطی به جوملا نداره. من هم این مشکل رو داشتم و متوجه یه موضوع شدم که حل شد. اینکه اگر درهنگام لود صفحه ارسال مطلب به هر دلیلی سرعت اینترنت به شدت کاهش پیدا کنه یا برای یک لحظه قطع بشه ادیتور لود نمیشه و این کار معمولا با رفرش کردن هم حل نمیشه. و بعد از مدتی خودش درست میشه. شما بهتر بود از یه مرورگر دیگه تست میگرفتی.:sleepy: من از تجربه شما چه خبر باید داشته باشم؟ من چیزی که به ذهنم میرسه رو میگم که شاید بهتون کمک کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر