stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من به یه نفر نیاز دارم یه پلاگین برام بنویسه کار پلاگین هم این هست که از تصاویر مطلب یک عکس بند انگشتی بسازه و در صفحه اول به صورت منظم کنار متن ها بزاره مثل سایت های خبری گلوبال نیوز imageresized و بقیه پلاگین ها هم به کارم نیومدن یه چیز توی مایه های گلوبال نیوز ولی پلاگین باشه و اینکه تصاویر بند انگشتی بسازه نه اینکه همون تصویر رو کوچیک کنه چون سرعت سایت میاد پایین و تصویر هم خیلی بد شکل میشه image resized هم خیلی نا مرتب هستش و از ماژول thumbsup هم استفاده کردم اصلا اون چیزی که میخام در نیومده از پلاگین cut of text intro هم از استفاده کردم و این پلاگین هم همون مشکل گلوبال نیوز رو داره کسی هست کمکم کنه میخام پلاگین یه چیز در حد تصویر زیر باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما دقیقلا چی میخوایین / thumbsup چه مشکلی داشت ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 thumbs up چندتا مشکل داره 1 اینکه مهر اری کردم عنوان بالای عکس قرار بگیره نشد دومیش اینکه فونتش میشه tahoma که من میخام فونتش times new roman باشه گلوبال نیوز هم که مشکلش ر و گفتم ولی اگه یه پلاگین باشه که مثل cut of text intro باشه با این تفاوت که تصاویر بندانگشتی بسازه نه اینکه خود تصویر رو ریساز کنه مشکل من حل میشه البته اگه thumbsup هم مثل دموی زیر بشه که خیلی بهتره و از همون thumbsup استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر