arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همه ی دوستان زحمت کش خیلی خیلی ممنون بابت وقت شما که اینجوری به همه پاسخ گو هستید خوب هندونه زیر بغل دادن بسه اقا من یه قالب میخام توی صفحه ی اصلی مطالبش اینطوری نشون داده بشه من که میدونم الان همه میان چیزی ندارن بذارن میگن دمو بذار دمو بذار پس دست پیش میگیرم خودم دمو:www.taknaz.ir تازه نیاین بگین همچین چیزی نمیشه ساخت جون اولا جوملا همه کارست دوما همین ایکون جومینا تقریبا شبیه همینه خلاصه مشابه دیدید بگذارید ممنون من فکر میکنم باید بجای اون مطالب ماژول باشه و عنوان مطالب مجموعه بصورت بلاگ نمایش داده بشه اینم فکرش دیگه چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 در قسمت تنظیمات صفحه اصلی 3 ستونه کن و سه ردیف به این شکل در میاد 9 عدد ارسال صفحه اصلیت... فکر نمیکنم چیز جالبی در بیاد البته...:dodgy: البته بسته به مطالب و قالب شما داره جالب شه یا خیر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما خودت می توانید با یکم سی اس اس نویسی چنین چیزی را بسازی!! ولی باید اول قالبت چنین موقعیت هایی را داشته باشه! (اگه نداره آموزش زیاد هست! خودتون ایجادش کنید!) بعد از اینکه موقعیت ایجاد شد ، ماژول هایی را که مد نظر دارید ، اول ایجاد و تعداد نمایششان را 20 یا هرچه قدر می خواهید بکنید و در این موقعیت ها منتشر کنید. بعد در فایل Css قالب شروع به کد نویسی کنید. کلاس هر کدام از این ماژول ها را بدست بیاورید (با استفاده از افزونه های مرورگر ها مثل فایرباگ یا وب دولوپر) و بعد در این فایل Css یک heght تعریف کنید و همچنین بگید که overfollow اش scroll باشه. مثلا: .class_mod{ overfollow:scroll; } :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر