arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام وقت بخیر جای مناسبتری برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم. بنده به جوملای 1.5.23 نیاز دارم و تا جایی که اطلاع دارم جومینا این نسخه از جوملا را ترجمه نکرده است. از نظر شما دوستان و اساتید ترجمه کدام تیم کاملتر و بهتر است؟ لطفا در صورت امکان لینک دانلود بدید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تیم مامبولرن ترجمه خوبی داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام بنظر من هم 1.5.23 بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام توصیه می کنم همیشه از آخرین نسخه های ارائه شده استفاده کنید (دلیل اصلی: امنیت) بعنوان مثال اگر روی جوملا 1.5 می خواهید بمونید حتما نسخه جوملای خود رو به آخرین نسخه این سری یعنی 1.5.26 ارتقاء دهید همانطور که جناب دفاعی هم اشاره کردند جوملا 1.5 تیم مامبولرن توصیه می شه) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر