shimpet 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان امروز يك چيزه جالب پيدا كردم يك ماژول كه هم وضعيت ياهو رو نمايش ميده و هم اسكاي اميدوارم لذت ببريد . دانلود دمو 1 واکنش ها : alibolori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1390 0 ارسال شده در مهر 91 آقا دستت سدرد نکنه حرف نداره ولی یه سوال چه طوری میشه عکسشو عوض کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 آقا دستت سدرد نکنه حرف نداره ولی یه سوال چه طوری میشه عکسشو عوض کرد با سلام دوست گلم سوال خودتون رو تو یه تایپیک جدید مطرح میکردید بهتر بود! شما برای تغیر عکس ها تو پوشه mod_razanskype25.php باید تغیراتی رو ایجاد کنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1390 0 ارسال شده در مهر 91 آقا خیلی معذرت می خوام نمیتونم تصویرشو عوض کنم چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خواهشم میکنم بزگوار نگاه کنید تو فایل mod_razanskype25.php چند تا عکس فراخوانی کرده به عنوان مثال در خط 30 همین فایل کد زیر قرار داره این دستور میگه یه عکس تو مسیری که بهش داده بیاره با طول و عرض مشخص(42*182) که اگر میخواید بدونید عکس که فراخوانی کرده چه عکسی هست آدرسش رو بردارید و تو آدرس بار مرور گر خودتون بزنید! به طور مثال آدرس عکس بالا این هست http://mystatus.skype.com/bigclassic و یا عکس دیگری در همین فایل در خط 50 قرار گرفته شما برای تغیر این عکس ها فقط کافیه آدرس هاشون رو تغیر بدید! توجه:اگر میخواید به مشکل بر نخورید اندازه عکس های جدیدتون هم اندازه عکس هایی باشه که از قبل وجود داشته! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر