alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 89 با سلام خدمت همه اساتید جوملا.من html کار کردم و میتونم قالب html بسازم ولی نمیوتنم قالبای جوملا رو خیلی ویرایش کنم .مثلا میخوام یه موقعیت جدید به قالب اضافه کنم؟لطفا مرا راهنمایی کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 در فایل index.php قالب باید این کار رو انجام بدید. کمی به کدهای این فایل دقت کنید متوجه خواهید شد اگر نتوانستید موقعیتی که می خواهید رو ذکر کنید، فایل رو هم قرار دهید و صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارند براتون انجام بدن پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 89 در فایل index.php قالب باید این کار رو انجام بدید. کمی به کدهای این فایل دقت کنید متوجه خواهید شد اگر نتوانستید موقعیتی که می خواهید رو ذکر کنید، فایل رو هم قرار دهید و صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارند براتون انجام بدن پیروز باشید با تشکر.ولی کدوم کار؟کدوم فایل؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دروست عزيز منظورشوم كد ايجاد موقعيت هست ! (قبلا تو سوال يكي از دوستان جواب دادم ) اگه دقت كنيد فرمودند كدوم فايل ! در ضمن براي اين كه بتونيد قالبهاي جوملا رو ويرايش كنيد ! بهتر بريد سراغ كار با php و Css يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر