mohsen-kh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من هنگام کا با یک کامپوننت به یک مشکل عجیب بر خوردم هنگام کا با یک کامپوننت تاریخشو داخل مدریت جلالی میکنم اما هنگام نمایش در سایت تاریخو به میلادی نشون میده . جالب اینه که تاریخه سیستممو نشون می ده (روی لوکال هاست نصب کردم ) . این کامپوننت از تقویم dynarch.com استفاده می کنه که خوشبختانه جومینا جلالیشو توی 2.5 قرار داده . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب دوست من حالا سوالتون چیه؟ مشکلتون حل شده یا نه؟ اسم کامپوننت چیه؟ لطفا توضیحات کاملتری بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-kh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 کامپوننت جوم اسپورت وقتی توی مدیریت کامپوننت تاریخ یک بازیو شمسی وارد می کنم هیچ مشکلی وجود نداره .اما تو سایت اونو میلادی نشون می ده !!! و از اون بدتر اینه که تارخه کامپیوتر خودمو نشون می ده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تاریخ این کامپوننت شمسی نشده دوست عزیز برای شمسی کردن تو انجمن اموزش هست البته باید کمی با کدنویسی اشنا باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-kh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من هرچی گشتم توی نت همچین آموزشی ندیدم می شه آدرس آموزشو قرار بدی دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام در لينك زير يك آموزش براي شمسي كردن تاريخ دارد كه البته براي كامپوننت ads manager ميباشد گفتم ممكن است كمكتان كند. http://www.mtwo.ir/%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-adsmanager نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 بفرمایید: لینک نتیجه جست و جو در انجمن: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=fe865c5fa0a197313000ce4366ea3dd0&sortby=dateline&order=desc&uid=0 لینک تاپیک آموزش: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در افزونه های جوملا یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر