hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من با موقعیت 7 توی قالبم مشکل دارم مثلاً زمان نمایش عادی نمایش داده نمیشه ولی زمانی موقعیت های قالب رو به نمایش در میاری ماژول زو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام احتمالا برای این موقعیت شرطی تعریف شده . مثلا اگه فعلا موقعیت فعلا بود /نبود این موقعیت فعال شود . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام البته ممکنه ایراد از تداخل افزونه هم باشه برای تست ، شما توی اون موقعیت ماژول دیگری را قرار دهید ببینید نمایش میده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 عکسهای پست شماره 1 و شماره 2 برای بنده باز نمیشه آیا مشکل از نت بنده هست یا فایل عکس حذف شده؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام نه ، مشکل از نت شما نیست خود آپلودسنتر جومینا موقتا برای برخی از فایلها این اتفاق براش میفته . ولی بعد از مدتی همه چیز درست میشه و دوباره تصاویر نمایش داده میشه تو انجمن توسعه افزونه هم برای تاپیکهایی که من هم زدم گهگاهی این اتفاق میفته و بعد از مدتی دوباره خود به خود درست میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 آخرش چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام پست 3 / و به احتمال کم پست 4 جواب شماست . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر