mhhossein 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من طبق این آموزش برای ثبت سایتم عمل کردم اما زمانی که به قسمت https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=en مراجعه می کنم صفحه home باز نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 باز شدنش تا حد زیادی به سرعت اینترنتتون بستگی داره، البته گاهی اوقات به دلیل شلوغی سرور گوگل هم این آدرس باز نمیشه یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 من با اینترنت adsl کار می کنم ، در ساعات مختلف شبانه روز هم به این سایت مراجعه کردم اما بازم باز نمیشه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 ولی من کلیک کردم مشکلی نداشت! در 15 ثانیه بالا اورد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 اره واسه من هم باز نمیشه اینقدر منتظر شدم تا خودش سایت رو شناخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 کش مرور گر رو خالی کنید...(حذف کوکی ها) یا با مرور گر دیگری تست کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajo206 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 منم همین مشکل رو دارم یعنی مشکل از سرعته اینترنته؟ یا سرویس دهنده؟ یا پروکسی؟:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام با فلان پی ان تست کنید ببینید باز هم باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر