mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام یه چند وقته دنبال یه ماژول یا افزونه ای میگردم که با اون کاربر بتونه قالب سایت یا رنگشو عوض کنه کسی سراغ داره بزاره _______________________________________________________________________________________________________________________ من فکر می کنم آمار سایت جومینا اشتباهی است اخه اگه درست بود من تو ارسال هام دست کم 1 امتیاز گرفته بودم ولی الان که یه امتیاز هم نگرفتم!!:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 شبیه این سایت میخواهید دیگه درسته؟ منو بالا// www.wwefarsi.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله، برای این کار باید چند تا قالب بزنم یا نه ؟ خوده ماژول رنگشو عوض می کنه؟ ممنون میشم ماژولش را هم بگذارید. از شما هم سپاس گذارم!! کسی نیست؟ جوابم را بده؟؟؟؟؟؟؟؟:1::1::1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام برا اینکار یا باید جداگانه قالب هاتون تغییر رنگ بدین و نصب کنید (اینکار توصیه نمیشه چون سرعت سایت رو میاره پایین) یا اینکه برا قالب مورد نظر چند تا css تعریف کنین و در هر css کد رنگ هاشو تغییر بدین مثل این قالب http://forum.joomina.ir/thread-12917.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب من فقط بلد چند تا قالب بسازم دنبال یه افزونه ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام شما می تونی چند تا قالب رو جوملات نصب کنی بعد با ماژول اچ تی ام ال دستی با استفاده از اضافه کردن عبارت زیر به انتهای ادرس سایتت خودت این رو بصورت دستی ایجاد کنی http://www.yoursite.com/?template=template-name یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی اخه ظاهرش زیبا نمیشه منظورم ظاهر بخش انتخاب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی اخه ظاهرش زیبا نمیشه منظورم ظاهر بخش انتخاب هست میشه واضحتر توضیح بدین؟ برای استفاده از چند قالب باید تمامی ماژول ها و ... (کلا چیدمان صفحه تون) رو با همه قالب ها بهینه و مناسب کنین و برای انتخاب قالب توسط کاربر، ساخت یک منوی مناسب چهره ی شکیلی به سایت میده! یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 با عرض سلام... طبق گفته ی خود شما: سلامیه چند وقته دنبال یه ماژول یا افزونه ای میگردم که با اون کاربر بتونه قالب سایت یا رنگشو عوض کنه کسی سراغ داره بزاره ابتدا هر چند قالب رو دوست دارید نصب کنید... سپس این فایل که حاوی یک ماژو و یک پلاگین هست رو دانلود و نصب کنید: [url]http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13368954781.zip[/url] خوب ابتدا برید پلاگین رو فعال کنید... سپس ماژول رو فعال و در موقعیت دلخواه قرار دهید...(قالبهای نصب شده ی شما داخل ماژول نمایان هستن) خوب پس از فعال سازی داخل قالب قسمتی بوجود میاد که کاربر قالب رو خودش میتونه انتخاب کنه به سادگی... منتها به یک مسئله توجه داشته باشید! اسمهای موقعیت های قالب های شما باید از قبل همسان شده باشند که هنگام تغییر قالب موقعیتهای ماژول های شما طبق موقعیت های قالب تغییر کند... ==== اگر جایی به مشکل بر خوردید میتوانید امکان دسترسی رو پیغام خصوصی کنید تا براتون انجام بدم....این قدر واضح گفتم که جای سوال باقی نمیمونه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر