karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام حضور اساتید و دوستان انجمن آیا با پلاگین sige امکان آوردن فقط 1 تصویر درون مطلب وجود دارد، اگر امکان آن هست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لطفا لین سایت سازند ه و دمو رو قرار بدین تا برسی بشه . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 این هم لیک دمو لطفا اگر این افزونه چنین امکانی ندارد که بتواند فقط یک تصویر را با استفاده از آن در مطلب درج کرد، چیزی مشابه این پلاگین که هنگام نمایش تصویر پاپ آپ هم باشد معرفی بفرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام میتونید به جاش از این افزونه ای که در تاپیک زیر معرفی کردم استفاده کنید . منتهی این ماژوله و اگه بخواهید در داخل مطلب استفاده کنید میبایست از افزونه های درج ماژول در مطلب نظیر Module Anywhere نیز استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-12509.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در دمو که گذاشته پس میشه . دوباهر با کدهای نمونه خودش تست کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سپاس از توجه شما با توجه به توضیحات صفحه دمو من نتونستم تصویر را در متن قرار دهم، [/code]موارد زیر را هم امتحان کردم [/code] {gallery}single=Nature/A-G-Panorama.KERMANSHAH.jpg{/gallery} {gallery}Nature,single=A-G-Panorama.KERMANSHAH.jpg{/gallery} {gallery}images/Nature,single=A-G-Panorama.KERMANSHAH.jpg{/gallery} لطفا اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 مطمئن نیستم اما برای اطمینان میگم تو اسم فایلها از حروف بزرگ، فاصله،نقطه استفاده نکنید شاید درست بشه من هم یه پلاگین شبیه این تست زدن چون نقطه یا حروف بزرگ استفاده میکردم نشون نمیداد! نکته بعد اینکه شاید مهم نباشه اما محض اطمینان میگم شما بعد نصب پلاگین رو منتشر هم کردی؟؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سپاس از اساتید و دوستان انجمن لطفا اگر کسی از دوستان با پلاگین گالری تصاویر کار کرده و به دستورات جانبی این پلاگین آشنایی داره راهنمایی کنه در پاسخ جناب BlackStar عرض کنم: پلاگین به صورت گالری نمایش داده می شود و هیچ مشکلی ندارد، اما دستورات جانبی را نتونستم تنظیم کنم! دوستان اگر الطفاتی به این موضوع داشته باشند، فکر می کنم برای بقیه کاربران هم مفید فایده خواهد بود، چرا که ابزاری کارآمد و عمومی است یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لینک زیر را ببینید . در این لینک تمام پارامترها به همراه چند مثال توضیح داده شده http://joomla-extensions.kubik-rubik.de/sige-simple-image-gallery-extended#list-of-parameters موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر