faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 من میخوام زمانی که دکمه ورود را کاربر زد .وارد یه صفحه دانلود فایل بشه(یک من دارم به نام دانلود فایل).در حال حاضر به صفحه اصلی میره.چی کنم؟ روی کدوم فایل باید تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز در ماژول لاگین ، یک تنظیمی هست که شما می توانید یک آدرس در آن بگذارید تا پس از لاگین به آن آدرس ریدایرکت شود! این تنظیم در ماژول لاگین > پارامتر ها هست. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 اما من ورود کاربرانم رو از طریق منو فعال کردم.نه از مدیریت ماژول. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر خوب دوست من در تنظیمات منو فرم ورود رفته و در سمت چپ ( انتخاب های اصلی ) میتونید تنظیمات خودتون رو اعمال کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر