leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام جوملا 1.5 نصب شده ی من در قسمت ادیتور انتخاب رنگ رو نداره! به جز نصب مجدد جوملا راه دیگری وجود دراد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام وارد تنظیمات پلاگین Editor - TinyMCE شوید و در قسمت پارامترهای پیشرفته میتوانید نمایش رنگها را فعال کنید در ضمن در تب پارامترهای پلاگین در قسمت Functionality حالت Extended را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 عزیز نمایش رنگها به طور کلی 2 گزینه ی : مخفی و نمایش دارد که بر روی نمایش از اول بود! و در مورد حالت Extended عکس رو ببینید: این تنظیمات ÷یش فرض بودند و من اصلا دستکاریشون نکردم در حال حاظر کدام حالت رو تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. در تنظیمات این پلایگین ، نوعش را از پیشرفته به توسعه یافته تغییر دهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام میلاد جان اگه یه مقدار به پست شماره 2 بیشتر دقت کنی میبینی که من گفتم در تب پارامترهای پلاگین که الان تو این تصویری هم که قرار دادی مشخصه کلا تنظیمات این پلاگین دو تا تب بیشتر نداره . پارامترهای پلاگین - پارامترهای اضافی (پیشرفته) توی اولی ، اولین گزینه فکر کنم نوشته شده باشه تایعی که سه تا حالت داره و شما حالت توسعه یافته را انتخاب کنید در تب دوم هم میتوانید تعیین کنید که کدام دکمه ها نمایش داده بشه و کدام نمایش داده نشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر