rezajaf 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من میخوام یک سایت فروش عکس راه بندازم مثل سایت stockphoto.ir میخوام باشه (هم رایگان داشته باشه و هم پولی) لطفاً کمکم کنید ضروریه باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام والا مثل این رو نمیدونم ولی از افزونه های فروش مشابه مثل: "vitual market" یا "rsmembership" یا "افزونه فروش فایل جومینا" والبته با یه کم ابتکار میتونین ایجاد و استفاده کنین. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام والا مثل این رو نمیدونم ولی از افزونه های فروش مشابه مثل: "vitual market" یا "rsmembership" یا "افزونه فروش فایل جومینا" والبته با یه کم ابتکار میتونین ایجاد و استفاده کنین. یا علی./ سلام دوست عزیز اینایی که گفتن رو قبلا تست کردم به درد نمیخوره من میخوام یک پیش نمایش از کلاسها بده اونایی که رایگانه بتونه دانلود کنه و اوناییه که پولیه با خرید اعتبار بتونه بخره لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر