masoud_sha 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان و خسته نباشید بنده اشتباها لیست کاربرانم رو از سایت اصلی حذف کردم ( حدود 400 تا ) و بعد از اون با استفاده از دیتا بیس اصلی که ازش backup داشتم table مربوطه رو تو phpmyadmin برگردوندم و با موفقیت صورت پذیرفت و اما مشکلی که پیش اومده اینکه لیست اون کاربرانی که من حذف کردم تو قسمت ادمین سایت قابل مشاهده نیست و جالبه تعداد 400 تا رو شناسایی می کنه و لیست رو صفحه بندی میکنه ولی نشون نمیده . حتی یک کاربر با استفاده از اطلاعات دیتا بیس میتونه تو سایت وارد هم بشه ولی متاسفانه بنده نمیتونم لیست کاربرانم رو مشاهده کنم . به نظرتون باید دسترسی خاصی به این table داده بشه ؟ و یا ؟ ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کش های سیستم رو پاک کنید. شاید حل شد با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_sha 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 حل نشد راه حل دیگه ای دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 تیبل های دیگه ای هم شاید برای این موضوع تاثیر گذار هست. اول بکاپ بگیرید و دونه دونه تیبل ها رو جایگزین کنید(مثه تیبلی که جایگزین کرده بودید) باید درست بشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_sha 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 کدوم تیبل ؟ دیتا بیس من خیلی حجیمه و تقریبا حدود 8000 صفحه مطلب دارم . راستش به ریسکش نمی ارزه اگه بدونید که روی کدوم تیبلها هم تاثیر داره ممنون خواهم بود . سلام دوستان عزیز مشکل بنده برطرف شد گفتم اطلاع بدم تا بقیه هم اگه مشکل مشابهی پیدا کردند راه حلش رو بدونند در موردی که تغییراتی در مورد اعضا ویسایت اعمال بشه این تغییرات بر روی سه تیبل از دیتا بیس تاثیر گذار خواهد بود که عبارتند از : jos_users jos_core_acl_aro jos_core_acl_groups_aro_map و در واقع هر کسی هر سه تای این تیبل ها رو از یک دیتا بیسی به دیتا بیس دیگه منتقل کنه ، اعضا سایت رو منتقل کرده با تشکر از دوستان یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در مهر 91 الان بالاخرِ چطوز درست شد؟ من این مشکلو دارم تغریبا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام الان بالاخرِ چطوز درست شد؟ من این مشکلو دارم تغریبا دوست عزیزمون فرمودند: در موردی که تغییراتی در مورد اعضا ویسایت اعمال بشه این تغییرات بر روی سه تیبل از دیتا بیس تاثیر گذار خواهد بود که عبارتند از : jos_users jos_core_acl_aro jos_core_acl_groups_aro_map و در واقع هر کسی هر سه تای این تیبل ها رو از یک دیتا بیسی به دیتا بیس دیگه منتقل کنه ، اعضا سایت رو منتقل کرده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر