شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 من می خواستم مثل جومینا که در ماژولهای سمت چپ ------------------------- فروشگاه جومینا فروشگاه قالب انجمن جومینا ------------------------- قرار دارد . یک همچین چیزی در سایت خودم ایجاد کنم از ماژول custom استفاده کردم و عنوان ها را که به صورت عکس درآورده بودم داخل آنجا قرار داده و به آنها لینک اضافه کردم ولی بین عکس های من که زیر هم قرار گرفته فاصله می افتد و مثل سایت جومینا نمی شود . می خواهم بدانم چرا ؟ آیا باید از ماژول دیگری استفاده کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام این فاصله ای که میفرمایید مربوط به قالب است یه کار دیگه یکنید : یک جدول یک ستونه با 3 ردیف درست کنید و تصاویر را در جدول بزارید ببینید شاید فاصله از بین رفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 ببینید وقتی دارید جدول ایجاد می کنید گزینه های زیر مقدار صفر داشته باشند: celllpadding,cellspacing نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر