baharloo75 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به مدیران گرامی و کاربران این انجمن بنده میخوام انجمن ساز مای بی بی رو با جوملا ادغام کنم! کسی اموزشی ،افزونه ای ، روشی و ... سراغ نداره ؟ خیلی احتیاج دارم ممنون منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به مدیران گرامی و کاربران این انجمن بنده میخوام انجمن ساز مای بی بی رو با جوملا ادغام کنم! کسی اموزشی ،افزونه ای ، روشی و ... سراغ نداره ؟ خیلی احتیاج دارم ممنون منتظرم دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم مای بی بی یه افزونه مجزا از جوملاست . من خودمم ازش استفاده میکنم ولی مکمل و به موازات جوملا .تو خود سایت مای بی بی http://community.mybbiran.com کاملا توضیح داده . لازمه بگم منم تازه کارم ولی 2 ماهی هست دارم با مای بی بی کله میزنم خیلی راضیم ازش .تو جوملا هم اگه میخوای میتونی از انجمن ساز کیوننا استفاده کنی که منطبق با جوملاست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baharloo75 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون خود من هم چند سال میشه از مای بی بی استفاده میکنم و همچنین از جوملا میخوام جوملا رو به مای بی بی متصل کنم ؟ راهی هست ؟ افزونه ای هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بله هست افزونه jfusion جستجو کنید موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر