rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت دوستان! دوستان میخواستم ببینم که چگونه میشه عرض کامپیونت نظرات رو کنممتر کنم!اخه از حد معمولش بزرگ تر شده و از قالب زده بیرون عککس http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13365695201.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ما باید دموی آنلاینی از سایتتان داشته باشیم تا بتوانیم به کد ها دسترسی داشته باشیم و بگیم که کجا را تغییر و چه تغییری دهید. لطفا آدرس سایتان را قرار دهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 http://www.perspolis-viva.com/ عذر!من حواسم نبود!شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز شما که ماژول نظردهی رو فعال نکردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. در آدرس templates/piroozi/css/ فایل template.css را باز کنید و کد زیرا اضافه کنید: .rbox{ width:30em!important; } شما مقدار 30 را به هر عددی می توانید تغییر دهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا مهدی اصلا توی تمپلیت یه همچین چیزی نیست که! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. بله شما باید فایل template.css را در آدرسی که گفتم باز کنید و کدی را هم که گفتم را بهش اضافه کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.css کد زیر را پیدا کنید #comments .comments-list { margin-left: 0; margin-right: 20px; } کد زیر را جایگزین کد بالا کنید #comments .comments-list { margin-left: 20px; margin-right: 8px; } کد زیر را پیدا کنید #comments-footer { text-align: left; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید margin-left: 15px; کد زیر را پیدا کنید #jc h4 { text-align: right; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید margin-left: 15px; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 منون از اقای مانیان عزیز و زحمتکش:thankyou: و ممنونم از مصطفی صفر علی عزیز که واقعا یه دونه هستی به خدا!:heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر