qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کسی میتونه کمکم کنه این افزونه رو فارسی کنه و بهم بده منتظرتون هستم ************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز اگر می خواهید بدون هزینه کردن فارسی بشه ، لطفا در انجمن توسعه افزونه معرفی کنید. بعد هم باید یکم صبر کنید!! در غیر این صورت می توانید سفارش دهید که اختصاصی فارسی شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خب اگر بخواید برامون فارسی کنید چقدر هزینه داره منتظرتون هستم خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام وقت بخیر شما می توانید با همکاران توسعه افزونه و مدیران و کسانی که در امضاء شان آمادگی لازم رو اعلام می کنند به طور خصوصی در ارتباط باشید و از همه آنها قیمت بگیرید. ماشاالله اینجا همه ماهر اند. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 درسته همه استادن ولی کسی هست بتونه با هزینه کم کمکم کنن منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوستان این افزونه تجاری هست و چندی پیش توسط سافت آرچیو فارسی شده است. لینکش را چون تجاری هست قرار نمی دهم ولی برای دوستمان پ خ کردم. اگر هم کسی خواست پ خ بدهد تا برایش بفرستم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر