net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام این سایته اعصابمو خرد کرده یه جاشو درست میکنم یه جا دیگش به هم میریزه,لطفا کمکم کنید الان وقتی روی یه مطلب کلیک میکنم اصلا قالبو نشون نمیده و همه چی میریزه به هم وقتی داشتم از روی akeeba نصبش می کردم توی صفحه اول نصب می گفت display-error باید no باشه اما yes است ممکنه مشکل از اینجا باشه؟ آدرس سایتم اینه:www.networkkala.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست من رفتم به سایتت ولی همه چی خوب بود هیچ ایرادی نبود روی چند مطلب هم کلیک کردم ولی خیلی خوب بالا اومد و قالب هم بهم نریخت! اگه جای خاصی است ذکر کنید. یا حق :64 (11): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست من رفتم به سایتت ولی همه چی خوب بود هیچ ایرادی نبود روی چند مطلب هم کلیک کردم ولی خیلی خوب بالا اومد و قالب هم بهم نریخت! اگه جای خاصی است ذکر کنید. یا حق :64 (11): مشکلو حل کردم,از تنظیمات کلی جوملا بود ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز net.keyhan ، لطفا بفرمایید چه کار کردید که مشکل حل شد تا تاپیک به نتیجه برسد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر