hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بچه ها من يكي از بسته هاي جوملا رو نصب كردم و به ي مشكل بر خوردم مطالبي كه نوشته شده در قسمت مديريت درست نمايش داده مي شه و لي روي سايت در قسمت content كلمات فارسي رو به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمايش مي ده ولي در قسمت هاي ديگه مثل user5.1.2 و غيره درست نشون ميده.فقط تو ناحيه كانتنت اينطوريه اشكال از كجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بچه ها من يكي از بسته هاي جوملا رو نصب كردم و به ي مشكل بر خوردم متن مطالبي كه نوشته شده ، در قسمت مديريت درست نمايش داده مي شه و لي روي سايت در قسمت content كلمات فارسي رو به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمايش مي ده ولي در قسمت هاي ديگه مثل user5.1.2 و غيره درست نشون ميده.فقط تو ناحيه كانتنت اينطوريه اشكال از كجاست سلام بچه ها من يكي از بسته هاي جوملا رو نصب كردم و به ي مشكل بر خوردم متن مطلب و مقالاتي كه نوشته شده ، در قسمت مديريت درست نمايش داده مي شه و لي روي سايت در قسمت content كلمات فارسي رو به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمايش مي ده ولي در قسمت هاي ديگه مثل user5.1.2 و غيره درست نشون ميده.فقط تو ناحيه كانتنت اينطوريه اشكال از كجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز احتمالا مشکل در جداول دیتابیس شماست به جدول کانتنت تو دیتابیس برید و اونرو روی utf8_general_ci تنظیم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز احتمالا مشکل در جداول دیتابیس شماست به جدول کانتنت تو دیتابیس برید و اونرو روی utf8_general_ci تنظیم کنید موفق باشید آخه اگه تو جدول خراب باشه تو قسمت مديريت هم بايد خراب نشون بده.ولي اونجا درست نشون ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز دموی آنلای بدید قالب رو پیشفرض کنید رو هاست هستید یا لوکال موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر